Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Sport  (Pročitano 607293 puta)

Van mreže Bart

Odg: Sport
« Odgovor #4980 poslato: 25. Jun 2024. u 11:44 »
Ma kakvi tolke uplate, ovo sitno zajebancija... I ima jos  tako da ne verujem da ce samo ta utakmica odlucivati pa cu mirne duse navijati za nase...  :) Ovaj drugi predlog ti nije los  :tu:
Padavine u mm u 2024. godini
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže risbo gr

• Starost: 36
« Odgovor #4981 poslato: 25. Jun 2024. u 12:39 »
Izgleda me čuo "Mister"  :grin:  pa rešio da ide sa jednim špicem i formacijom 4-3-2-1 ili 3-4-2-1  ono o čemu smo i pisali ovde. Igraj sa onim što imaš, umesto da se dodvoravaš svim "zvezdama" u ekipi. Ne možemo mi sa 2 napred , jer trpi i sredina i odbrana, pritom smo loši u fazi vraćanja nazad 👍
Ako bi odigrali kao onda protiv Portugala ili Norveške mogli bi da se nadamo nečemu, sve je na igračima, Danska nema ništa bolji sastav od nas isto kao i Švajcarska, ali se zna ko šta igra, disciplinovaniji su, bolje organizovani. Ako proradi inat kod pojedinih manekena sa zavrnutim šorcevima, možemo i do pobede, u suprotnom lako može da bude i 3-0 za Dance
@Bart ,ne  igram godinama kladžu ali običan 1 bez neke dodatne igre ti ne donosi previše, plus što ti X verovatno ne donosi ništa na obe strane 😬 Moj savet bi ti bio ako već hoćeš kontru a sa većom kvotom  1X&3+ , 1H , 1&1+pp/ili 2+pp. Vrte mi se dva rezultata , ili dobijamo 1:2 ili će biti 3:0/3:1 za Dance
Pa- @ Valjevac gde si pokupio  frazu repstacija 😬

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #4982 poslato: 25. Jun 2024. u 12:44 »
Par fotki sa Marienplatz-a od pre pola sata. Atmosfera je vrhunska!

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Van mreže Bart

« Odgovor #4983 poslato: 25. Jun 2024. u 12:49 »
 ^^ Imamo i izvestaj sa lica messta  :tu:

Risbo pa nisam singl nego jos ima, a medju njima dosta tenisa pa cu sigurno na nesto jos da puknem, naravno i na Dance  :grin:
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže mareeram

« Odgovor #4984 poslato: 25. Jun 2024. u 15:03 »
Meni je ovo, izvinjavam se teška seljana sve van terena na ovom prvenstvu, Srbija, Albanija, Turska, Hrvatska, igranje kola po ulicama, ajde to je najmanje još i problem, mada, sve u paketu to...niti me podseca na fudbal, niti me podseća na tako veliki događaj, poseljačilo se i prvenstvo u fudbalu...
a da ne pričam o naletima nacionalizma sa Balkana, od strane Albanije, Hrvatske, Srbije, tuče primitivnih navijača Turske i Gruzije itd, itd... :cf:

Brat mi je u Štutgartu, zvao me, ne bih otišao ni da mi plate... :grin:

Ja idem na atletiku u Brisel na finale dijamantske lige u Septembru, a kad budem hteo na opštenarodna veselja, a ne na sport, nema potrebe da idem u Nemačku, ima vašara i vašarišta ovde u okolino, koliko oćeš...  i "atmosfera" sa ruskim zastavama i Bajom Malim Knindžom... :grin:

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #4985 poslato: 25. Jun 2024. u 15:24 »

Meni je ovo, izvinjavam se teška seljana sve van terena na ovom prvenstvu, Srbija, Albanija, Turska, Hrvatska, igranje kola po ulicama, ajde to je najmanje još i problem, mada, sve u paketu to...niti me podseca na fudbal, niti me podseća na tako veliki događaj, poseljačilo se i prvenstvo u fudbalu...
a da ne pričam o naletima nacionalizma sa Balkana, od strane Albanije, Hrvatske, Srbije, tuče primitivnih navijača Turske i Gruzije itd, itd... :cf:
Mnogo više mi leži ova priča nego događaji sa karnevalskom i pozorišnom atmosferom na kojima teško da bi mogao da me sretneš ;)

Van mreže mareeram

« Odgovor #4986 poslato: 25. Jun 2024. u 15:37 »
Kakvi karnevali i predstave?

Ne razumem, sorry... :rofl:

Ovo je rulja isfrustriranih, pijanih nacionalista koji podrzavaju propale reprezentacije, koje padaju redom kao kruske iz grupa, jedna za drugom... :grin:

Sto losija reprezentacija, to bucniji, isfrustriraniji i nacionalizmom i sovinizmom obojeniji "navijaci"...

Ja bih u Pariz na OI! :grin:

Van mreže Bart

« Odgovor #4987 poslato: 25. Jun 2024. u 16:24 »
Eram pa ovakvih okupljanja ce biti i za OI npr navijaca kosarkaskih reprezentacija...  :confused:
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže mareeram

« Odgovor #4988 poslato: 25. Jun 2024. u 16:34 »
Nisu @Bart, problem okupljanja, problem je sam pristup tome, način, daleko sam ja od protivnika prvenstva u fudbalu, ali ceo pristup određenog dela navijača, paket ceo je za moj ukus vrlo problematičan postao... Nije to to..

Van mreže risbo gr

« Odgovor #4989 poslato: 25. Jun 2024. u 16:34 »
 ^^ A kako bi trebali da se obuku  :hm: Možda u šarenim majcama duginih boja i da svi budu jednaki  :D
Nisam ni ja za ružne povike sa tribina koje donose ponajviše Albanci i zapadni susedi ali oduvek je to bilo na stadionima, ne mogu svi muškarci da postanu seka perse jbg
Protiv sam i zabranio bi huliganima ulazak na stadione ali ljude koji su u obeležjima svoje države i pevaju svoje pesme, ne znam šta tu ima loše

Van mreže mareeram

« Odgovor #4990 poslato: 25. Jun 2024. u 16:37 »
Kakvo sad oblačenje? Ko pominje oblačenje igde?  :huh: :/

A tek LGBT, nekome se ovde baš priviđa LGBT, hmm, hmm...  ::) :grin:

Neću dalje objašnjavati. Ko razume poentu i pristup mundijalima i evropskim prvenstvima u fudbalu, razume. Ko ne razume, šta ja da mu radim.. :morning:

Van mreže Bart

« Odgovor #4991 poslato: 25. Jun 2024. u 16:40 »
Nisu @Bart, problem okupljanja, problem je sam pristup tome, način, daleko sam ja od protivnika prvenstva u fudbalu, ali ceo pristup određenog dela navijača, paket ceo je za moj ukus vrlo problematičan postao... Nije to to..
Znam na sta mislis i ne moze se promeniti nazalost mozda za 50 godina kada se sve zaboravi ali hocu da kazem, sem atletike, plivanja i na Oi ce biti ovakvih okupljanja i ponasanja pojedinih navijaca koje se vidi, dok oni mirni i pristojni nisu zanimljivi vestima...
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže mareeram

« Odgovor #4992 poslato: 25. Jun 2024. u 16:43 »
Bogami navija se na atletici samo tako..  :grin: :tu:

Van mreže mareeram

« Odgovor #4993 poslato: 25. Jun 2024. u 16:45 »
Ovde sa radi o isfrustriranim nacionalistima koji misle ako su otpevali Đurđevdan na sav glas u minhenskom metrou, ili Šotu ili nacionalističku neku hrvatsku, tursku pesmu ili šta god, da su osvojili Nemačku, u fazonu, evo sad ćemo mi njima da pokažemo ko smo i šta smo mi ovde...jadni mozgovi..

Van mreže Bart

« Odgovor #4994 poslato: 25. Jun 2024. u 16:50 »
Bogami navija se na atletici samo tako..  :grin: :tu:
Ja kazem da na tim sportovima nema nepristojnog navijanja ili je malo...A naravno da se navija  :)
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže valjevac

• **
« Odgovor #4995 poslato: 25. Jun 2024. u 16:56 »
Mare care, vesele se ljudi, emocije su to, igra nasa reprezentacija, peva se od ponosa, trenutka sreće, popije se koja više… šta ti je, opušti se.😀

Risbo, repstacija - negujemsrbski ko i većina nas. 😀😀

Van mreže risbo gr

« Odgovor #4996 poslato: 25. Jun 2024. u 17:01 »
 ^^ Mislio sam da si protiv to što ljudi oblače i nose simbole svoje države 👍
Između ostalog najveći deo tih navijača i nije odavde već na tom istom zapadu, ti isti ljudi ulicama Beča, Ciriha,Frankfurta itd pojačava muziku do kraja u kolima. Mislim na ljude sa čitavog Balkana koji tamo žive. Ne svi naravno ali ih ima. 👍
@Valjevac Hahahahha a da, znam da sam negde video ali sad sve više ljudi to piše po komentarima na raznim sportskim vestima, odomaćio se izraz  :D

Van mreže mareeram

« Odgovor #4997 poslato: 25. Jun 2024. u 17:29 »
Da, naravno da je većina zapravo dijaspora..

Ne znam, ne dopada mi se "ceo paket" oko evropskog prvenstva ove godine i to je to..  :confused:

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #4998 poslato: 25. Jun 2024. u 17:33 »
ne mogu svi muškarci da postanu seka perse jbg
Dobra vremena prave slabe muškarce, a loša jake. :grin: I svoje dete ću vaspitavati u skladu sa tim vrednostima, a ne u skladu sa trendom da muškarci treba da budu devojčice (da plaču uz filmove i tako to).

Van mreže mareeram

« Odgovor #4999 poslato: 25. Jun 2024. u 17:34 »
 Vriska! :rotf: :rotf: :rotf:

Nisam znao da je tuga (plač kao ispoljavanje osećaja tuge) stvar vaspitanja... :rotf:

Jbt vredi ovde doć, barem se pošteno ismeješ..