Ako je išta bilo pozitivno, to su ove dve stvari. Izgleda da je konačno centralni odbrambeni stub postavljen kako treba, te se isti zaista borio, to im se nema šta zameriti.
Očekivao sam pobedu Danske, međutim večeras se videlo da i oni nisu Bog zna kakva reprezentacija kada oni ili njihov protivnik imaju odnosno nemaju loš dan. Doduše, utisak je bio i da njima odgovara remi, pogotovo u drugom poluvremenu.
Na kraju eto, nismo se obrukali, niko nas nije pregazio, ali opet ostaje gorak ukus da od 3 tima koja prođoše grupu ispadosmo samo mi. Prođe jedna Slovenija, koja je realno slabija reprezentacije od naše, kad se samo setim kad smo ih tukli u onim kvalifikacijama...ali ljudi uigrali ekipu, sistem, znaju šta hoće i žele i to je to. Tako to rade prave reprezentacije.
Ne znam šta da kažem. Možda bi najbolje bilo da remont krene od samog vrha FSS pa tek onda nadalje, da Vidić dođe, ali u ovakvoj banani državi pitanje je koliko je to moguće. Za bekove, selektora je sve rečeno, ali se otvara novo pitanja veznog reda i naprosto neverovatnih odluka, tumaranja i čega sve ne u glavnoj spojnici odbrane i napada.
Ono što je činjenica je da igrači koji odlaze na bliski istok mogu slobodno da se otpišu od nekog ozbiljnog igranja fudbala više, jer prosto tamo ritam treninga i rada je miljama daleko od evropskog. To se jasno vidi na Mitru i SMS i tu nikakve priče nema.