Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Sport  (Pročitano 607308 puta)

Na mreži mareeram

Odg: Sport
« Odgovor #5460 poslato: 11. Avgust 2024. u 00:02 »
Wooooow jel ovo palestinsku zastavu doneli Francuzi?  :O

Svaka čast!  :worthy:

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #5461 poslato: 11. Avgust 2024. u 00:04 »
Ja bih to raščlanio - rezultatski pobednici i moralni pobednici. 🙂
Ima toga i u drugim sportovima. Je li Čavić bio najbolji 2008? Jeste. Da li je osvojio zlato?  Nije.
I to je život, to je sport. 🙂

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 0.0mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Na mreži mareeram

« Odgovor #5462 poslato: 11. Avgust 2024. u 00:11 »
E to već može.. :)

Ih ja za mnoge u trkama. ne samo za Čavića, tvrdim da u fotofinišu nisu pobedili, pošto na primer Atletiku gledam jako puno, ali ne mogu da dokažem.. hehe :grin:

Van mreže valjevac

• **
« Odgovor #5463 poslato: 11. Avgust 2024. u 00:59 »
Najjaca dodela medalja, naši pjani ko guzice 😂 ceo dan su rokali od 2 popodne bez stajanja, jokic ne zna gde vezao konja 😂

Na mreži mareeram

« Odgovor #5464 poslato: 11. Avgust 2024. u 13:47 »
Zanimljiva situacija sa tabelom medalja, Kina im 40 zlata i nema više šanse ni za jedno zlato..
SAD ima 38 zlata, i 3 finala još, jedno gube trenutno, odbojkašice od Italije, i ima još rvačica američka sa Japankom finale i košarkašice sa Francuskom... Videćemo..  :hm:

Sifan Hasan uzela zlato u maratonu, bronzu na 5000 m i bronzu na 10 000 m..  :oboze: :worthy:
Nadljudski napori u nedelju dana..

Na mreži mareeram

« Odgovor #5465 poslato: 11. Avgust 2024. u 14:39 »
Bravoooo! Idemo ovako još jedna polovina i idemo po zlato!!  :comeon:

Izgubila Merikanka u rvanju od Japanke u finalu, a Italijanke su samlele Merikanke u odbojci, no nisam video da ima biciklizam gde je upravo Merikanka uzela zlato..  :grin:
Tako da sada Kina ima 40 zlata, SAD ima 39 zlata..

Ostaje još finale ženske košarke SAD - FRA, ako dobije SAD biće 40-40 po zlatima, ali u srebrima dobijaju Ameri Kinu.. Jedino da Francuskinje iznenade i pobede Merikanke..  :laugh: videćemo...

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #5466 poslato: 11. Avgust 2024. u 15:10 »
I zlatoooo!  :first:

Kakvi majstori. Tako ubedljivo i sigurno od početka do kraja. Ko je mogao očekivati ovakav rasplet nakon što smo jedva prošli grupu? Nema, jednostavno smo sila bili i ostali u ovom sportu!
Čestitke i Hrvatima na srebru i fer i korektnoj borbi.  :)

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 0.0mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Na mreži mareeram

« Odgovor #5467 poslato: 11. Avgust 2024. u 15:11 »
5. medaljaaaa, 3. zlatooo!  :comeon:
Bravo za naše vaterpoliste!!  :worthy: :nnc:

Imamo manje medalja nego u Tokiju ukupno, ali jedno zlato više..  :laie:

@Georgi Zahariev

Van mreže Bart

« Odgovor #5468 poslato: 11. Avgust 2024. u 15:21 »
Aaaaaaaa bravooo  :D Svaka cast momcima, velika borba i velika pobeda... Bravo i za Žiku koji nije gubio veru u momke  :thumbup:
Padavine u mm u 2024. godini
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Na mreži mareeram

« Odgovor #5469 poslato: 11. Avgust 2024. u 15:29 »
Damir i Zorana će nositi zastavu na zatvaranju večeras..  :laie:

@Bart

Bolje da je Žika nosio zastavu večeras...  :grin:

Van mreže Boce

• Moderator
  • Starost: 52
  • Sunce prvo izlazi na istoku!!!
    • Meteo Knjaževac
« Odgovor #5470 poslato: 11. Avgust 2024. u 15:32 »
Čestitke celom olimpijskom timu, pogotovu ekipama i pojedincima sa medaljama.
Bilo je dosta nesrećnih okolnosti, najviše u atletici, ali ipak je pozitivan utisak na kraju.
Sjajna borba svih učesnika, izdvojiću košarkaše, Noleta i vaterpoliste.
Bilo je dosta stresno ali i puno uživanja pratiti ove dve nedelje takmičenja na Olimpijadi.
Idemooooo dalje, samo jakoooo

Na mreži mareeram

« Odgovor #5471 poslato: 11. Avgust 2024. u 15:47 »
@ Boce

Vrv si video, juče je u koplju za žene bilo ovako:

1. Haruka Kitaguchi JAP - 65.80 m
2. Jo-Ane van Dyke SAR - 63.93 m
3. Nikola Ogrodnikova CZE - 63.68 m

Naša Adriana Vilagoš je 20.07.2024. godine, na mitingu dijamantske lige u Londonu bacila koplje 65.58 m :confused:

Ali to je tako..

Na mreži mareeram

« Odgovor #5472 poslato: 11. Avgust 2024. u 17:21 »
Uuuuuu 67:66!! Ne vredi, ne može da se dobije SAD ni u muškoj ni u ženskoj košarci na OI, pa to ti je.. Ako smo mi bili blizu sa Merikancima, Francuskinje su bile još bliže sada sa Merikankama, i opet ne vredi..  :confused:
A ovo je u istoriji najmanji broj poena Merikanki u finalu OI, i opet ništa..

I to je kraaaaj OI u Parizu, SAD i Kina isti broj zlata, po 40, ali u srebrima je dobila SAD..

Postolimpijska depresija, zvanično može da počne..  :cry:

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #5473 poslato: 11. Avgust 2024. u 17:35 »
Najjaca dodela medalja, naši pjani ko guzice 😂 ceo dan su rokali od 2 popodne bez stajanja, jokic ne zna gde vezao konja 😂

Presmejah se sinoć.  :laugh: Kladio sam se sa burazerom ko je najveći kandidat da baci peglu po postolju. On je tipovao na Vasu, ja na Vanju.  :)
Kaže Šarenac - veseli su svi, vidi se koliko im ovo znači. Druže moj, oni nisu znali ni gde su došli.  :D Neka su dali sebi malo oduška, zaslužili su. I oni su ljudi od krvi i mesa.  :ziveli:

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 0.0mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Na mreži mareeram

« Odgovor #5474 poslato: 11. Avgust 2024. u 17:41 »
Uopšte mi se nije dopalo ono pevanje pesma od Baje Malog Knindže, što sam video, iskreno... I to ono baš sa psovkama, vređanjem.. :confused:

Van mreže Milosh

• Moderator
« Odgovor #5475 poslato: 11. Avgust 2024. u 18:19 »
 ^^ Ih, pa šta si očekivao od sportista, da slave uz pesme Partibrejkersa ili da odu večeras u neku parisku operu svi zajedno?  :D Pa, to je normalno, uvek slave uz sličan repertoar. I košarkaši i vaterpolisti su još i "gospoda" u poređenju sa fudbalerima, barem umeju da slože smislenu rečenicu.
Oni su najbolji u onome što se od njih i očekuje. Vidim mnogi im zameraju što niko od njih da ne kaže ni reč o trenutno gorećem pitanju u Srbiji. Ja im ne zameram ni najmanje. Nek' nam oni i dalje donose medalje i radost, a mi obični ljudi ćemo da menjamo svet.  :smartass:

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

AMS Miljakovac - 0.0mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Aleksa

« Odgovor #5476 poslato: 11. Avgust 2024. u 19:00 »
Uopšte mi se nije dopalo ono pevanje pesma od Baje Malog Knindže, što sam video, iskreno... I to ono baš sa psovkama, vređanjem.. :confused:
Ne mogu da pronadjem post gde si to isto napisao za Modrica i njhove fudbalere posle SP.
Odmah da se ogradim, ne slusam Baju, ali zar uvek mi moramo drugima da se pravdamo zbog necega.

PS. Sta je u toj pesmi toliko strasno, evo upravo citam tekst pesme i uopste mi nije jasno...

Na mreži mareeram

« Odgovor #5477 poslato: 11. Avgust 2024. u 19:10 »
Psovali su meni popa, a ja njima fratra..

To treba da pevaju vrhunski svetski sportisti, u koje kao u Boga gledaju deca.. :confused: To me pre podseća na vašar na Tresijama pod šatrom, nego na vrhunske svetske košarkaše, meni je to nedolično, ali dobro, svako po svome..  :morning:

-------------------------------

Auuuuuu ova žena je Bog, ovo ne može niko..  :O

https://x.com/FloTrack/status/1822557573330907375?t=vmNqDPfi6zDIuTJtCKK8wQ&s=19

Svako drugi bi već bio pod zemljom..  :grin:

Van mreže valjevac

• **
« Odgovor #5478 poslato: 11. Avgust 2024. u 19:58 »
Presmejah se sinoć.  :laugh: Kladio sam se sa burazerom ko je najveći kandidat da baci peglu po postolju. On je tipovao na Vasu, ja na Vanju.  :)
Kaže Šarenac - veseli su svi, vidi se koliko im ovo znači. Druže moj, oni nisu znali ni gde su došli.  :D Neka su dali sebi malo oduška, zaslužili su. I oni su ljudi od krvi i mesa.  :ziveli:

Ciljali smo slicno, Vanja je mozda i bio najgori ali dobro sakriva, dok jokara i davidovac se nisu ni trudili da sakriju. 😂😂 a Aleksa koji šeiku inace predsedniku Fibe kaze: tenkju maj frend, hahaha legendica 🤣

Zasto bi bilo ko pridavao znacaja tome sta misle drugi ljudi van nase drzavne granice? Meni je to uvek bilo bezveze, nek peva i slusa svako sta zeli i voli, ko moze da im zabrani? - samo ne obracati paznju i sami bi se kroasani utisali ko posle danasnje utakmice u loptoplivu gde su ugašeni 😂

Van mreže Bart

« Odgovor #5479 poslato: 11. Avgust 2024. u 20:21 »
Damir i Zorana će nositi zastavu na zatvaranju večeras..  :laie:

@Bart

Bolje da je Žika nosio zastavu večeras...  :grin:
Gde nije bolje da je Žika nosio... Zasluzio je, jer niko se nije zalagao kao on da ih ne otpisujemo...  :laie:
#pravdazaziku
Padavine u mm u 2024. godini
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm