I ne vidim kakva je to bila moja izjava da se treba uzdrzati od istih? Da nisu neka pravila foruma prekrsena?
Ne, nisu prekršena pravila. Međutim, vrlo pretencoizno je delovalo to kako pozivaš na klađenje protiv nepogrešive prognoze (pa još sezonske). I ja sam (kao neko ko se ipak malčice razume u sve to) protivnik tako paušalno izrečenih prognoza i procena.
Ako je tvoj post bilo u šali, izvini (slabo čitam smajlije, ko zna kako ih i zašto ljudi stavljaju, pa pogrešno protumače - evo na primer moj slučaj). A ja se brecam na sve i svašta... kao da sam mali.
Nema vece gluposti od sezonske prognoze.
Ja sam to isto napisao ali sam pogresno shvacen, sta da se radi show must go on!
OK, izvini još jednom. Ništa lično, ciklon. Idemo dalje.
Što se teme tiče, moram da primetim da su prognoze zaista postale takve kao da ovde na forumu jedva čekamo kišu. Istina, nije je bilo dugo, ali (da ne ispadnem sad kao Dalton007) svi smajliji đipaju kada neki model izbaci iz sebe padavine. Ima ljubitelja lepog vremena... samo da ih ne rasteramo na ovaj način. Mislim da treba da uravnotežimo navijanja kako za lepo, tako i za olujno vreme (kao i za sve nijanse između).
Mnogo će lepše delovati kada uz prognoze ostavite i ostvarenja. TO je prava reklama za ovaj forum i kvalitet prognoza, a ne navijanje. Rokajte smajlije koji đipaju iz sve snage kada dođe do tačnog ostvarivanja prognoza.
Ajd i ja da ubacim nešto šta mislim o prognozi za narednu sezonu. Indijanci seku drva dok gledaju
www.serbianmeteo.com ... ;D