Danas je bio sunčan i topao dan stvoren da si ugradim grijač u kišomjer.
Lako ga je bilo ugraditi i brzo, isprobao sam ga i grije dobro,sada definitivno neka počne i zima.
Evo i slika.
Dekica
Grijač stavljen na predviđeno mjesto,može se postavit i s desne i lijeve strane, izbor je na vlasniku.
Spojene žice grijača
Prekidač palenja i gašenja u garaži.
Napajač sistema 24v 24w
Završetak posla ugradnje grijača
Kabel grijača
Sada malo o podacima termostata i grijača ako nekome zatreba za samo ugradnju istoga.
Termostat: SELCO DA110 -ASAH- US-602 S
Keramički grijač: DALE HL-50-06Z 24oma 5% 50W Mexico 1144
Kada temperatura padne oko 30°C grijač će se nastaviti i dalje grijati.
Grijač sklop uključuje termostat prekidač ako temperatura dosegne 43°C, termostat prekida napajenje grijaćeg elementa.
Kada je grijač uključen,on je sposoban otopiti 6mm snijega u satu.To neće biti moguće držati korak kod obilnih sniježnih oborina.
Ventilator je dobra stvar zato sam si ga kupio, malo sam pratio i mnogo realnije se temperatura očitava, svako malo ide dole ili gore za decimalu ili dve, dok kod sunčanoga i tihoga vremena to je problem ide sporije i stvara se čep oko th senzora, ima realije kretanje. Samo motor ako se kupuje košta 52€. Davis preporučuje zamjenu motora svake dvije godine. Uglavnom niža je maksimalna temperatura sa ventilatorom nego je bila bez njega.Nadam se da si zadovljan odgovorom Rade.Pratiću to još malo bolje.Sada se podaci šalju ponovo jer sam uključio ponovo Weather display i Weather link istovremeno.Na stranici sada imam i 3d grafikone uz Wdisplay programa.
Nadam se da će ovi podaci koristiti. Pozdrav