Citav dan nisam gledao modele jer sam bio u velikom poslu sve do malopre,ali to je mnogo bolje jer me je na kraju(pocetku) dana docekala lepa vest bar za sad,a to je sneg sledece nedelje!
Zelim da se ovim putem zahvalim pojedinim clanovima foruma(nije tajna Boce i Joe) jer ko nije pravi ljubitelj zime ne zna sta (nama) to znaci.
Nije zima kao, bice hladno i sneg,meni(nama) je to vise od mnogo cega.To je pojava koja i kod izrazito losih i tuznih osecanja izaziva poplavu lepih emocija(da se razumemo posao od koga zivim je vezan za inostrani transport i lepo vreme mi ide na ruku kao malo kome) i ne moze se tako lako opisati.
Da sam letoljubac(a ima vas) ja bih bio izuzetno srecan jer se od samog detinjsta secam dugih letnjih vrucina,nestasica vode,suse koja ugrozava useve(a tako i nas) i jos mnogo toga,medjutim ja volim sneg,hladnocu,led i sve sto prati te meteoroloske pojave zato mi(nam) nemojte zameriti sto svaki dobar izlaz komentarisemo s gomilom emocija(inace sam izuzetno realan sto se vidi po poslatim porukama) jer neki od nas da kazem pomalo grubo, ali "zive" za to!
Prince lepo sto si izneo svoje misljenje o sledecoj nedelji, ja se odmah osecam bolje ali i to sto si nam ukazao na neke stvari koje ne mozemo sami da naucimo,treba pomoci svima koji jos ne znaju sve "cake" ciklona i anticiklona i njihovih delovanja po godisnjim dobima na nasu zemlju.
Ovo je bilo sve izvan teme(da ne kazem off) sad pisem o tome kako polako ali sigurno klizimo ka pravoj zimi i sneznim padavinama,bez obzira u kom delu zemlje to bilo.Bice zime a sa njima i snega za sve,nekome pre a nekom malo kasnije.