Nisi prvi koji to kažeš, ali drago mi je da si saglasan za sneg.
Izvinjavam se zimoljupcima koji ovde preovlađuju. Međutim, i mi, 'toploljupci' smo čudna sorta za koje treba da ima mesta pod suncem. Ima nas bar toliko koliko i vas. Samo sam hteo da istaknem da je dobro za forum da bude ravnomerna količina i jednih i drugih. U suprotnom, objektivnost foruma puca, a to je loša reklama.
Razumem euforiju, to je normalna pojava kod mlađih (bar mlađih od mene, tj. većine vas). Međutim, moja opaska je dobronamerna i ne treba nikoga ovde da pogađa. Zato, dragi moji, budite euforični, ali bar jednom u ponekad spustite loptu na zemlju.
Lično, ja volim kada je vreme dostojno kalendara. Dakle, navijam za hladno i za sneg zimi, a toplo za leto. Samo ne volim preterivanja nijedne vrste (valjda zato i reagujem - živ čovek...)
Kolega, raduje me tvoja procena situacije više od izlaza bilo kog modela.
Hvala na poverenju.
E sad što se tiče upozoravanja javnosti na moguće (velike) probleme mislim da je ipak previše rano za tako nešto. Ima još vremena do ponedeljka kad će situacija biti dosta jasnija.
Kada bude jasno, možda bude kasno...
I još nešto, nemoj da uzimaš za zlo zimoljupci to što su u euforiji i što nisu u mogućnosti da razmišljaju šire i brinu o mogućim problemima. Ja nisam ni dete, a ni previše mlad, a i novopečeni sam roditelj pa opet kad naslutim pravu zimu i mogućnost lepih snežnih padavina preplave me pozitivne emocije. Zamisli tek mlađima kako je. Zimoljupci su čudna fela tako da se nadam da nas razumete.
Nisam ni rekao da uzimam za zlo, taman posla! Ja sam rekao:
Ništa zlonamerno.
Ugasite nama snegoljupcima mogućnost da se radujemo na forumu, ugasićete nam i volju za forumom.
Svašta! Ko kaže da vam se gase mogućnosti da se radujete? I treba da se radujete...
Samo sam želeo da skrenm pažnju na manjkanje objektivnosti, te da radost koju toliko iskazuju pojedini zimoljupci ume da uguši samu temu Prognoze raznim subjektivnim ocenama. Puno nas ljudi prati, a red je da se pokažemo kao dobri, a ne kao gomila dece. Ja sam prvi za radost, ali sam i za odmerenost.
Za tebe, Joe, evo ti jedna :zima1 kao znak dobre volje. Više kod sebe nemam (napravite smajli koji se grudva, he, he...)
Malo nazad na temu:
6Z crta spektakl za 7 dana i do -24 po visini
Kojoj visini? Kakav spektakl? Nije mi jasno...