Meni je smesno stvarno da pojedinci tako sigurno izjavljulju za 10 dana unapred,kako vidim i njihovim recima nema u opste toga da je trenutno ta i ta tendencija,za sta ima vece sanse ili tako nesto!Meni stvarno nosu jasne ove stvari,ne znam drugi kako stoje sa ovim!
Predlazem da se u prognozama otvori tema koja ce se zvati "ja predosecam" i tu lepo mozemo da pisemo danas kakvo ce vreme biti recimo u julu mesecu,i niko nikome nece imati sta da zameri.
Krajnje je neozbiljno napisati da je kraj zime i da ce je tesko biti u februaru,to je isto kao napisati "avgust ce biti paklen".
Mozda zime stvarno vise nece biti,ni prvi ni poslednji put da se zavrsi pre nego sto bi trebala(bilo je godina pocetkom ovog veka kada zima nije ni dolazila u nase krajeve) ali za to su nam potrebni neki argumenti,makar i necije dugorocne prognoze.Ovako se sve svodi na puko lupetanje i nagadjanje a to bas nije dobar put.
Naravno i ja imam svoje misljenje kako ce se dalje odvijati ova zima ali ako i pogodim bice to slucajnost i puno srece a samo malim delom znanje.
S toga treba se uzdrzavati sto je vise moguce od nepotrebnih i nekorisnih izjava,za koje nemamo nikakvo logicno objasnjenje.