E vidis Joe u tome je ovde glavni problem,vi se svi ustezete da kazete nesto za cega niste 100 % sigurni da ce se i dogoditi,jer ce se tako navodno"pokvariti ugled foruma".
A ja sa tim nemam problem,iako sam siguran ne 100 vec 90 % u ovaj moj najavljeni scenario.
Uostalom ovo je forum meteoroloskih amatera i sluzi da se na njemu diskutuje bez ogranicenja,pa posto smo vecina nas ovde amateri,onda imamo i pravo na greske pa ne vidim kako to neko od nas moze pokvariti ugled ovog foruma .Treba da budete opusteniji i slobodniji u svojim izjavama kao i ja,a ne samo da striktno gledate ono sto vidite na papiru.
Eto kolega Gabesz mi juce zamerio sto ja ne gledam zvanicne prognoze na ovom nasem sajtu.A zasto bih je gledao,ako su profesionalni meteorolozi milion puta do sad pogresili u svojim proracunima i sve do sinoc su tvrdili da nema sanse za nikakve padavine od srede do petka,a jutros je padao sneg u NS iako nije ni bio najavljen,a po svemu sudeci bice ga i narednih dana u celoj zemlji.
Zato od sad verujem samo licnom predosecaju i ne stidim se to da kazem,a pasce min 5 mozda i 10 cm do sutra vece ovde kod nas,ziv bio pa video