Sneg u Novom Sadu pada od 1 h jutros svo vreme na momente slabim a na momente umerenim i jacim intenzitetom i tako vec punih 14 sati.
Ali ima li ista gore nego kad je temperatura na tlu visoka pa se otopi sve sto padne
Sto je rekao Joe,ovde jedva da se malo zabelelo po krovovima i na travi,skoro da ga i nema.Tek sad pala temp ispod nule ali dzaba sve kad je ona glavnina padavina vec prosla
i do kraja dana moze se jos samo ocekivati da ce padati slabijim intenzitetom nego sto je to bilo sinoc i pre podne.
Krajnji sever je odlicno prosao sa visinom snega jer ste vi od samog pocetka padavina jos od sinoc imali temperaturu -1 dok je NS celu noc bio u plusu.
Inace Novi Sad je u toku noci i u jutarnjim casovima bio najtopliji grad u Srbiji sto je stvarno bilo neocekivano i to se bas retko desava jer je NS uz krajnji sever i Negotin uvek bio rekorder u hladnocama.Dobili smo odlicne padavine u NS kao sto sam i ocekivao i sto se tice intenziteta skroz sam zadovoljan ali temp me je stvarno neprijatno iznenadila,nisma ocekivao da ce biti toliko visoka,priznajem da to nisam dobro predvideo kad sam najavio 5-10 cm snega