Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Februar 2010  (Pročitano 143860 puta)

Van mreže marko79

• *
  • Starost: 45
  • carpe diem
Odg: Februar 2010
« Odgovor #160 poslato: 31. Januar 2010. u 10:45 »
ovolike promene za samo 48 sati u prognozi, po meni samo govore da je situacija potpuno neizvesna za dalje. ko zna kako će sutra izgledati prognoza

Van mreže Kimi

• Moderator
  • Starost: 30
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
« Odgovor #161 poslato: 31. Januar 2010. u 11:23 »
Gotovo je  :cry:  :antismile:....Atlantik se budi,AC slabi  :cry:......Sad moramo da platimo ovih 10 dana,verovatno sa 2-3 nedelje južine,tako to biva obično,kako bih voleo da grešim,ali  ::)  :histerija:....
NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*

Van mreže ciklon

• Starost: 40
« Odgovor #162 poslato: 31. Januar 2010. u 11:31 »
To verovatno znaci i lagan kraj zime,mozemo dobiti jos snega ali hladan talas koji moze potrajati i dopustiti nam da uzivamo u zimskoj idili tesko.Sta vredi situacija kao prosle godine kada je palo pola metra snega kad se to otopilo jako brzo.
E sad bilo je situacija kao 2005. pa i mart sa ledenim danima....

Van mreže gencic

• Moderator
  • **
  • Starost: 36
« Odgovor #163 poslato: 31. Januar 2010. u 11:32 »
Znaci od 70 cm snega do 70 F.... :D

I verujte mi nemojte se nadati da modeli ne znaju sta ce, kada je u pitanju otopljenje, oni se odlicno snalaze...

Van mreže Kimi

• Moderator
« Odgovor #164 poslato: 31. Januar 2010. u 11:36 »
 ^^ ^^ Da,kad treba da otopli 100% se usaglase,a kad treba nešto drugo onda  ::)  ;D....

Evo,recite mi šta Srbija može da očekuje iz ovakvih situacija  :?: :?: Odgovor +15 stepeni i jak južni i jugoistočni vetar  ;D

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*

Van mreže ciklon

« Odgovor #165 poslato: 31. Januar 2010. u 11:58 »
Znaci od 70 cm snega do 70 F.... :D

I verujte mi nemojte se nadati da modeli ne znaju sta ce, kada je u pitanju otopljenje, oni se odlicno snalaze...
Xexe,na svu srecu za sever se nije crtalo nista pa se nismo ni razocarali,a nerealna ocekivanja se zavrse sa realnim,tuznim krajem.
To da su slozni kad treba da otopli je vise nego tacno,skoro se u dan poklope i tunema iznenadjenja.
Samo da ne bude puno kise,a temperatura neka slobodno divlja.

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #166 poslato: 31. Januar 2010. u 12:09 »
Meni su modeli totalno nedefinisani trenutno. Jedino primećujem da imaju tendenciju da možemo da se pozdravimo sa anticiklonom nad Atlantikom. Uskoro bi mogao da nastupi topliji period vremena. A što se tiče obilnog snega, bio sam u Čačku bez neta i nemam pojma šta se crtalo, a pravo da vam kažem ni ne gleda mi se. Kontam da ću se samo iznervirati.  :-\

Van mreže jocozr

« Odgovor #167 poslato: 31. Januar 2010. u 12:24 »
Došlo je vreme da se i to dogodi.  ::)
Zaista neverovatan preokret u modelima,kakav ne pamtim odavno  :o  čak nisam siguran da sam ikada video ovakav preokret.
Dakle, od 5-6 februara više nema ledenih dana,maksimalne temperature biće oko 5C,mestimično i više. No,ipak temperature koje se crtaju do 10-og su uglavnom u granicama normale i nema nekih većih ekstrema.
Očekuje nas topliji period,sa povremenim padavinama. . .

Siguran sam da će biti jos zime i snega,samo malo strpljenja. Moraće zima da se vrati kad-tad. . .biće nje i u martu.  ;)

Van mreže gabesz20

• Moderator
  • Starost: 39
« Odgovor #168 poslato: 31. Januar 2010. u 12:26 »
Ili u decembru :rofl: :rofl:

Van mreže voja

• *
  • Vracar, Beograd
« Odgovor #169 poslato: 31. Januar 2010. u 12:51 »
Primetio sam da se retko kad desi da modeli najavljuju toplo vreme, a da nas onda iznenadi hladni talas i sneg, dok se suprotna situacija skoro redovono desava.
Radi cuvanja zivaca bilo bi najbolje da odjednom otopli i da udjemo u prolece, bez nadanja da ce biti par dana  krajem feb. ili u martu.
Ovo je bila zadnja sansa za duzi hladan talas, kasnije to moze biti samo par dana.
Ako vec ne moze biti minus i sneg, neka bude suncano i 20C.
« Poslednja izmena: 31. Januar 2010. u 13:26 voja »

Van mreže jocozr

« Odgovor #170 poslato: 31. Januar 2010. u 12:58 »
 ^^
I ja tako mislim i voleo bih da bude tako,ali ne može.  :neznam:
Ja od juče,kako je ovo krenulo, uopšte ne žalim što se ne crta sneg i hladno vreme,ali me ove temperature koje se crtaju i ta monotonija ubijaju  :bang:
Ja jedva čekam da otopli pa da pratimo pljuskove sa grmljavinom  :kisa:  ali ima da se načekamo do tad.Rano je još o tome govoriti. . .samo iznosim svoju želju i mišljenje  :)
Naravno,voleo bi da bude još snega, i biće ga, ali ga neću žaliti ako ne padne,a bude lepo vreme. . .Međutim mislim da je ta kombinacija nemoguća,ponavljam po koji put  >:(

Ili u decembru :rofl: :rofl:

:?:  :?:   :kafa:

Van mreže Palmark

• **
« Odgovor #171 poslato: 31. Januar 2010. u 12:59 »
Ja vam lepo kazem dragi moji zimoljupci-zima je zla,prevrtljiva i chesto vas ispali  8)
Leto je mnogo pouzdanije,sigurnije,cak i kad nas na trenutak napusti brzo se vraca u punom sjaju i mnogo duze traje!

Dosta je zime bilo,dosta nam je nevolje nanela,zimo crkni pukni,polako ti se blizi kraj,hahaha  ???
Sto bih voleo da nas oshine neki talas sa severa Afrike pa da krenu temperature preko +15C,a zima nek ideu Rusiju gde joj je i mesto-eno u Moskvi vec puna dva meseca temperatura u minusu,i do -28C ...pa ko voli....

Van mreže 10C-25C

• *
« Odgovor #172 poslato: 31. Januar 2010. u 13:54 »
Ja vam lepo kazem dragi moji zimoljupci-zima je zla,prevrtljiva i chesto vas ispali  8)
Leto je mnogo pouzdanije,sigurnije,cak i kad nas na trenutak napusti brzo se vraca u punom sjaju i mnogo duze traje!

Dosta je zime bilo,dosta nam je nevolje nanela,zimo crkni pukni,polako ti se blizi kraj,hahaha  ???
Sto bih voleo da nas oshine neki talas sa severa Afrike pa da krenu temperature preko +15C,a zima nek ideu Rusiju gde joj je i mesto-eno u Moskvi vec puna dva meseca temperatura u minusu,i do -28C ...pa ko voli....
slazem se :super:
-3C...32C

Van mreže Boce

• Moderator
  • Starost: 52
  • Sunce prvo izlazi na istoku!!!
    • Meteo Knjaževac
« Odgovor #173 poslato: 31. Januar 2010. u 14:03 »
bitno je da ste našli sebi društvo, tako vam je lakše ;)

Van mreže ciklon

« Odgovor #174 poslato: 31. Januar 2010. u 15:15 »
Mrzimvrucinu jel ti mrzis vrucinu?

Van mreže ciklon

« Odgovor #175 poslato: 31. Januar 2010. u 15:20 »
Ovo deluje prilicno lepo,samo ne verujem u to.Cak je jako slicna onoj prethodnoj prognozi koja je bila od 15.01-15.02.

Naravno u pitanju je prognoza za NS

Van mreže Roberto

• *
« Odgovor #176 poslato: 31. Januar 2010. u 16:32 »
kao i uvek realna.

Van mreže Kimi

• Moderator
« Odgovor #177 poslato: 31. Januar 2010. u 17:30 »
Znatno bolji 12Z za period do 180h od svog prethodnika..

Inače,po njemu,izgleda da bi moglo biti lepih padavina noćas u južnoj polovini zemlje  :) ;)

Van mreže gencic

• Moderator
  • **
  • Starost: 36
« Odgovor #178 poslato: 31. Januar 2010. u 17:33 »

Zaista neverovatan preokret u modelima,kakav ne pamtim odavno  :o  čak nisam siguran da sam ikada video ovakav preokret.

Ja ne znam kako nisi, ja ga vidjam na svakih mesec dana po jedanput... nista novo ...

Van mreže dusan

• **
  • Starost: 48
« Odgovor #179 poslato: 31. Januar 2010. u 19:48 »
sta li EC sada smislja. :D