Druze Miki-NS,ne ljutim se na tvoj komentar sve je ok,ti si dao svoj komentar da je sneg te noci padao umerenog intenziteta na osnovu podataka RHMZ,
jer su oni sneg okarakterisali samo kao umeren i ja ti verujem na rec da je bilo tako.Mozda na Sancevima i nije padao toliko jak sneg,ali mene je tu noc zatekla ona najjaca mecava na sred trga Slobode
kad sam se u 4 h vracao kuci iz grada i ono je bilo daleko jace od"umerenog snega"kako su oni saopstili.A kao sto sam vec i rekao verovatno bi trebale da padaju grudve sa neba velicine shake da bi RHMZ okarakterisao padavina kao jak intenzitet i da bi stavili tri pahuljice ispod ikonice.
Gospodine admine Stefano,nikada se nisam niti cu se ikada sluziti nekim trikovima ni lazima.Sve podatke koje sam saopstavao odnosile su se iskljucivo na moj kraj i deo grada u kome zivim,a ne na sluzbene zvanicne podatke iz meteo stanice koja je udaljena 20 km od grada i od mene.
I naravno da uvek moze biti odstupanja u odnosu na moj izvestaj koji se odnosi iskljucivo na moj kraj i moju blizu okolinu u odnosu na sluzbene podatke iz udaljene meteo stanice.Ali to ne znaci da sam ja lazov i da se koristim nekim trikovima.
A budimo fer i postani na onoj slici koju si ti okacio ima sigurno 25 cm snega i prosto je nemoguce da u tvom delu grada visina sneznog pokrivaca toliko odstupa od sluzbenih 5 cm koliko su objavili veceras u 19 h.
Naravno da se uz pomoc bilo kod photo editora moze utvrditi datum kada je uradjena fotografija(hvala na obavestenju znao bih to da proverim i bez tvoje pomoci)ali nikako se ni sa jednim programom ne moze utvrditi lokacija na kojoj je fotografija odradjena.
Ali to sigurno nije slikano sinoc u Beogradu nema sanse
Mozda na nekom proplanku na Avali gde je jak vetar naneo neki velik snezni smet od 1 m pa je i 2 dana nakon izrazito visokih temepratura tamo ostala jos solidna visina sneznog pokrivaca od 20-25 cm kako se na fotografiji lepo i vidi.