T 26°C, pretežno oblačno.
Kad bi stvarno modernizovali protivgradu, morali bi prvo da zamene najslabije karike, jer svaki sistem radi jačinom najslabije karike. Dakle, prvo treba zameniti 70% strelaca, jer su to uglavnom stari ljudi.
Mislim da ovo nije istina, bar na primeru dve opštine iz srednjeg Banata. U mojoj opštini nema ni jedan "star čovek" kao strelac. E sad, zavisi šta podrazumevaš pod pojmom "star čovek"? Moj otac ima 60 godina i bolji je strelac od mene 100 puta i 100% će bolje obaviti posao nego ja
(možda je on "star čovek"?)!
Mislim da niko nije skidao čoveka sa "aparata" da bi bio strelac! Bitna je odgovornost a ne starost strelca.
Da ponovim, najbolje bi bilo kada bi svako štitio svoju njivu i svoje imanje merama predostrožnosti nego da izdvajaju basnoslovne cifre za protivgradnu.
Nisam upućen, ali me baš interesuje kolike su cifre? :?: :?: :?:
Najzad, tako se radi u svetu, platiš osiguranje i to je to. Samo, nemojmo sada o toj vrsti lopovluka. Kad nastane šteta, svako drugi nam je kriv, a svoj udeo ne preispitujemo.
Koje crno osiguranje??? Voleo bih da znam koja to osiguravajuća kuća nudi poštenu odštetu? Ja bih prvi kod njih!!!