Ljudi napustm vas, dosadili ste mi . Salim se idem na mali odmor u malo toplije krajeve. Ukoliko budem imao pristupa narednih dana cucemo se iz Skolja.
Zar već ideš? A tek si nam...
(otpozdravna šala!)
Lepo se provedi, Dikile. Nadam se da će ti stanica lepo raditi, pa da radimo poređenje u septembru. I ja ću otići za par dana na skoro mesec dana. Ali ja ne idem nikuda, bar ne ni na koje egzotično mesto. samo se skidam s neta.
Nemam kišomer ali ima jedan poznanik koji redovno piše količine,isključivo za svoje potrebe.
Primio k' znanju! Mislim da postoji formalna padavinska stanica u Bašaidu, odnosno da tamo postoji saradnik koji beleži padavine za RHMZ, pa sam se, eto, zapitao...
Da, baš bih mogao da napišem nešto i na ovu temu, da ne budem majstor offtopica.
Pljuščić koji je zahvatio Cerak između 2 i pola 3 noćas, doneo mi je 2.5 mm padavina. Košutnjak je zato imao svega 0.4 mm, a Vračar (AMS) ni kap. Eto šta je lokalna padavina. Još da je Radetova Karaburma radila... ali šta je, tu je.
Lep dan danas. Toplije nego juče, ali još uvek pristojno sveže. U jednom trenutku pre podne izgledalo je kao da će kišica, ali ništa od toga. Ima dovoljno sunca, a i vetrića.