Hajde da se i ja
malo uključim u ovu raspravu.
Slažem se da živimo u modernom vremenu, a ono sa sobom nosi "opasnosti" po zdravlje o kojima će budućnost suditi.
HAARP i chemtrails
Ma daj manite se više toga ... pa više uticaja na ljude ima ambrozija koje ima svuda i njen polen pravi ovih nedelja haos po Srbiji, s obzirom da nema kiše već duži vremenski period.
Dokaz: Danas sam u Zrenjaninu prošao pored velike količine abrozije. Posle samo nekoliko minuta, desno oko mi je počelo suziti ... onda i levo. Nešto kasnije me grlo zasvrbelo i sad imam utisak kao da sam popio litru hladnog gaziranog soka. E da, glava me je zabolela posle nekih 15-ak minuta.
Možda je sve to od HAARP-a? Može i tako da se gleda, ali na svu sreću, video sam gomilu ambrozije koja mi uvek "priredi" iste spimptome kada prođem pored nje.
Ambrozija je nešto sto niko ne može da ospori, kao i njeno štetno delovanje na čoveka. Tu postoje studije, nauka se tim problemom bavi godinama i uvek dolazi do novih dokaza i otkrića.
Avalamilane, ti veruješ u HAARP i to je tvoje pravo. Međutim, sve to što iznosiš nisu dokazi. Ovo me podsetilo na raspravu u temi protivgradna odbrana, gde je slične "dokaze" iznosio član dragospas. Mi jedno, a on sto puta jedno te isto bez konkretnih dokaza. Isti akteri rasprave, samo što si
ti ovde sa suprotne strane.
Ako si već toliko siguran i upućen u sve to oko HAARP-a i chemtrails-a, beleži pojave, slikaj, snimaj ... i to radi godinama. Ja bih to radio da sam na tvom mestu. Dokaži ljudima da tu nešto ima, a ne da pišeš dr Ova, predlaže ovo ili ono. Danas u zemlji Srbiji ima svakakvih "lekara", a na internetu posebno.
Jedan sat posle izlaska sunca ili pre zalaska sunca praktikujte gledanje u sunce, pocnite sa 10 sekundi, povecavajte
10 sekundi svakog dana . Stanite bosonogi na suvu zemlju ili beton dok gledate u sunce.
Ovo je stvarno najveća nebuloza koju sam na ovim stranicama pročitao. Pa ovo ne bi preporučila ni moja Milica koja ima 5 godina i već zna osnovne stvari o Suncu!
Ostale citate koje je zaraza postavio ne bih da komentarišem, jer je zahvaljujući sličnoj alternativnoj medicini, jedan moj blizak prijatelj izgubio život.
Na kraju
... otvorite oci,
slažem se, ali nikako gledajući u Sunce jer možete da oslepite. U Srbiji postoje hiljade "doktora", iscelitelja, gurua, alternativnih puteva ... uključite mozak i pažljivo!