Добро је познато да људи константно муљају и измишљају свакојаке теорије завере помоћу којих манипулишу људима без мозга. То и јесте истина, јер поред тога што не познају материју о којој говоре, још и у све то уплићу своје виђење ствари које је ограничено и тотално глупо.
А онда настаје домино ефекат па се заглупе широке народне масе, па те исте масе људима са знањем испирају мозак. Наравно, путем данашњег најмоћнијег оружја - медија.
Данашње теорије завере су климатске промене, антенски системи, запрашивања, Нибиру и остале савремене бабароге. Међутим, људи прочитају часопис и они већ све знају и праве се паметни.
Препоручујем свим људима који шире теорије завере о манипулисању временом да науче нешто а самој атмосфери, а и остале ствари како би увидели како све у њој функционише, јер ово што пишу, завереници таквих теорија, је смешно, а и жалосно у крајњем случају.
А и на крају крајева свако има неки свој став, а ставове је тешко мењати код тврдоглавих људи који контријају утолико жешће, колико је њихово знање мање или га уопште немају. Али, бар могу да то своје мишљење задрже за себе, из разлога што ни сами не знају зашто тако мисле.
П.С.
Ја имам нормалне нокте, а и сви људи у мојој околини са којима се дружим такође имају, а неки можда и ситније проблеме. Наравно, то није последица никаквих запрашивања, већ начина живота и разних других фактора који су углавном ендогеног порекла. А сада заиста препоручујем свима који мисле да на њих делују ти лажни гасови или паре, па да су им чудни нокти, нека се мало боље упознају са грађом, улогом и основним детаљима у вези ноктију. А после тога и целим организмом. Ово, бар мени, постаје безвезна расправа.