Usijalni ste atmosferu navijanjem da bude snega. Garant će se predomisliti. Kakav sneg u sredu (sutra)?. Šanse su krajnje minimalne, da ne kažem samo teoretske.
Kakvi blokovi, ljudi? Od blokova se gradi kuća, a ne prognostička karta! Ne razbacujte se terminima tek tako! Govorite normalnim jezikom, molim vas. Ljudi koji vas čitaju ostaju zbunjeni terminima i ne znaju da li će biti snega ili ne. To je važno, a ne da li je neki 'blok' ovakav ili onakav. Do skora niste ni znali za pojam 'bloka', a sada ga ima da ne može od njega da se živi. To je dokaz da niste ukapirali o čemu se radi.
Ako baš hoćete da koristite stručnu terminologiju, gde su vam pojmovi kao 'greben', 'dolina'... nedostaju... hm, ta šupljina mora da se popunjava. Takođe, anticikloni se, ponavljam, ne kreću, već popunjavaju mesta između ciklona.
Ono što primećujem jeste da je ipak intenzitet navijanja smanjen. To je dobar znak (ili mi se to samo učinilo?), jer mi nismo SnowLover forum, već SerbianMeteo forum. O tome svedoči i nedavno održano glasanje na posebnu temu koju je pokrenuo Stefano. Namerno ne ostavljam link, jer je to lako naći.
A sad, vratite se prognozama. Ja ću i dalje da pratim iz zadnjeg reda.