Koga god zanima objektivna Serbianmeteo prognoza vremena, može je naći ovdje:
http://www.serbianmeteo.com/site/ Prognoza se redovno ažurira, i ljudima je preporučjuem kad mi traže sajt za prognozu.
Ovaj podforum je ipak nešto drugačije. U opisu piše između ostalog, "komentari i diskusija". Dakle, u ovoj temi može svako da iznese svoje mišljenje vezano za prognozu vremena u periodu koji je naznačen imenom teme. S obzirom da svako iznosi neko svoje mišljenje i viđenje situacije, potpuno je normalno da bude i malo navijanja, nerviranja, neslaganja, ali sve to u nekim granicama... Uostalom, to je i suština foruma.
E sad, stvarno mi nisu jasni komentari koji ulete s vremena na vrijeme i nemaju nikakve veze sa temom o kojoj se ovdje diskutuje. Zato i postoji podforum "Pričaonica" koji služi za takve rasprave. Evo, baš nedavno je i otvorena tema "Letoljupci VS Zimoljupci", i tu bi mogla da se nastavi diskusija koja je započeta jutros.
Nadam se da će ova poruka biti poslednja koja nema veze sa ovom temom, i da ćemo se vratiti prognozama.
Ubuduće će offtopic poruke biti izbrisane ili korigovane. Nemojte da shvatate to kao prijetnju, već kao moj moderatorski posao.
Back to topic:
Izgleda da ćemo u petak imati porast temperature po visini koji modeli ranije nisu vidjeli. To znatno umanjuje šanse za snijeg, čak i na planinama. Za naredne dane se nastavlja taj neki trend porasta temperature.