Fanaticno navijanje za sneg kod nekih clanova ovde koji ne verujem da ce od marta meseca pa do sledece zime proviriti na ovaj forum za mene je zabrinjavajuce! Cak u jednom trenutku imam osecaj da bi pojedini ljudi ovde i ucinili nesto nazao sebi ili drugima(verovatno preterujem, ali to je samo moj subjektivni osecaj..) sto snega trenutno nema, niti ce ga biti skorije u onim kolicinama koje oni zamisljaju! Alo ljudi, imate jedan zivot, provedite ga tako sto ce te raditi bilo sta drugo lepse osim gledati u nebo i ovde slati pitanja kad ce sneg na svakih 2 sata..
Ima ovde sasvim dovoljno postova koje ostavljaju iskusnije kolege koje govore o tome kakvo vreme se ocekuje u narednih 2-3 dana. A to sto neki ovde trenutno prisutni clanovi traze od tih istih kolega da im u dlaku kazu koliko, kada, gde, kojim intezitetom,zasto ne pada, kakva sad kisa, itd itd da sad ne nabrajam!
Priroda je jaca od svega na ovoj planeti, i vremenske prilike koje ce ona stvoriti ni jedan model ne moze precizno pokazati! Ne postoji covek koji moze sa 100% tacnosti predvideti vreme!!!!!
Stvarno je lose to sto neki clanovi koji su se uclanili pre 10-20tak dana osporavaju misljenja mnogo iskusnijih kolega!
Ponovicu opet, od ponedeljka ide otopljenje i trajace prilicno dugo, a ozbiljniji sneg za sada nije na vidiku i 99% ga nece biti do posle Nove godine! To je cinjenica sa kojom bi molio sve koji vole sneg da se POMIRE!!!
Licno sam se uclanio da bih nesto naucio i to od srca zelim,jer meteorologiju volim bilo prolece, leto, jesen ili zima! Svako god. doba sa sobom nosi svoje cari, i nije sve u snegu!! Naravno zimi je predivno kada on pada, i za sobom ostavi divnu belu idilu.
Izvinjavam se na off-u..., ali predpostavljam da mnogi iskusniji clanovi ovog foruma slicno misle.
EDIT cak sam i sam poceo zbog ovakvih clanova da prognoziram 20 dana unapred sto je cista glupost, i ovo je poslednji post da sam tako nesto uradio!