To bi bilo stvarno super kao na facebook-u, u mom slucaju to bi bio samo jedan clan sa ovog foruma. Ma stvarno mnogo smetamo doticnom clanu, najbolje bi bilo da nas banuju sa ovog foruma.
Strasno sta sve covek nece da cuje ovde.
Sto se mene tice nece me biti vise na ovom forumu, posecivacu ga kao gost meni je i to dovoljno.
Pozzz svim iskusnim ljudima na ovom forumu, a ima ih dosta naravno pocev od Milosa, Kimija, Dikila, Lazara itd.
Sale nema potrebe za nekom radikalizacijom ucesca na forumu. Ovaj forum je mnogo vise od teme Decembar 2010.. Smatram da ni meni nije mesto na ovoj temi, jer nisam iskusni prognozer, ili diplomirani meteorolog, vec bih trebao samo da citam postove koje ostavljaju iskusniji i profesionalniji clanovi ukoliko me zanimaju izgledi vremena za ovaj mesec.. Pa ovako, da krenem:
Prvo, primetio sam da sijaset novih clanova na ovoj temi traze prognoze vremena, a za to ima posebno predvidjeno mesto tj. tema Prognoza vremena na zahtev. Ta tema skoro da se i ne koristi..
Drugo smatram da je glupo, u bukvalnom smislu, navijati za bilo kakve vremenske prilike, jer javna je tajna da od toga niko nema nista, jer ce vremenske prilike biti onakve kakve se desavaju u posmatranom trenutku, i nikakve drugacije. Smatram da to svi znaju, a opet prizivaju nekakva cuda, i ^pate^ sto se ista najcesce ne dogode.. To je pomalo bezveze, da li se slazes?
Trece, nema potrebe da se svadjamo, razumni smo ljudi, i sve mozemo resiti kroz komunikaciju, zar ne?
Nije mi u cilju naravno, niti pomisljam da bi bilo lepo banovati nekoga, ili ga naterati da napusti forum, samo bih voleo da ovaj forum izgleda ozbiljno..
Verovatno preterujem u nekim postovima ali ne zelim nikome zlo, sve sto zelim je da svi posetioci ovog foruma mogu nesto da saznaju ili nauce, a navijanjem se to ne postize..
Eto toliko, ako mislis da nisam u pravu, pitaj te ljude koje pozdravljas sta misle o ovome sto sam sada napisao, i ako ti oni kazu da gresim, onda je tvoj post OK, a ja cu prestati aktivno da ucestvujem na ovom forumu.
Pozdrav..!