Nažalost uopšte se ne slažemo. Ja mislim da bi bez trunke navijanja u prognozama, ovaj podforum postao monoton i dosadan. Mi smo ljudi, a ne mašine sasvim je ok da komentarišemo prognozu vremena u skladu sa našim željama. Tako dolazi do rasprave što je i poenta foruma. Čak se uvek fino i nasmejem, takve rasprave bude nešto više od prognoze vremena. Ako neko hoće striktno da prognozira vreme za javnost za to služi sajt, ili možemo opet otvoriti temu na forumu gde bi se prognoziralo vreme. Probali smo i nije uspelo. Dovoljan dokaz da bi se isto desilo i sa ovim podforumom.
Ili ovde da se bavimo striktno prognozama, a da otvorimo drugi podforum gde bi se mogli našaliti i malo navijati. Kladim se da bi ovaj zamro, a ovaj drugi bio veoma popularan.
U poslednje vreme letoljpci su ti koji stalno idu u offtopic umesto da se bave prognozama. Ako je neko nezadovoljan vremenom ne mora za to da krivi zimoljupce.
Nisi me lepo razumeo, Joe. Možda sam letoljubac, možda ne, nije ni bitno. Volim sneg u januaru. Ali, ocene izlaza 'dobrim' i 'lošim' su malo besmisleni u dosadašnjoj konotaciji. Prognoza neće biti suvoparna ako se takve subjektivne ocene smanje u svojoj zastupljenosti. Ima sijaset odličnih postova koji ne pominju 'dobro' i 'loše' u tom smislu. Neka posluže za primer takvi postovi. Evo, post posle tvog prethodnog jeste takav - kratak, jednostavan, tačan, a ne zatvara i ne otupljuje diskusiju.
Ne želim da se svađam. Nikako! Samo blago ukazujem da biranje reči može puno doprineti kvaltetnom sadržaju foruma. A vi, kako hoćete. Joe, Admin si, pa odluči i sam, ali razmisli objektivno o svima i svemu. Ovo nije poziv letoljubaca da zimoljupci smanje gas. Ovo je poziv na kvalitetno izražavanje u postovima. Takva konfrontacija je apsolutno besmislena i ako se budemo oko toga konfrontirali, bićemo gori od nevaljale dece u vrtiću. A mislim da smo ipak nešto zreliji ljudi od toga.
Tako je Joe, potpisujem svaku tvoju riječ. Kao što sam i mnogo puta ranije napisao kad su vladale slične rasprave o "navijanju snjegoljubaca na forumu", sasvim je normalno da toga bude i sve to unosi neku vrstu živosti forumu. Ne samo u ovoj temi, već i u ostalima... Znači, svaka poruka koja makar indirektno ima veze sa temom o kojoj se piše je ravnopravna sa bilo kojom drugom. Zato, opustimo se i uživajmo u vremenu, jer ovo je jedina atmosfera koju imamo.
Ma navijajte za šta hoćete, nije me briga! Samo vodite računa o tome šta pričate, šta je dobro, a šta nije. Čak i ti objektivno izlažeš svoj snegoljubački stav, ali bez takvih ocena:
GFS 06Z ostaje pri svom sušnijem scenariju za dane vikenda u Beogradu i Vojvodini. Vidim da će tu voditi veliku bitku sa Ec-om do zadnjeg trenutka.
Jesi li pomenuo dobar ili loš izlaz? Nisi... E, pa tako se radi! I je l' nešto fali? Bože sačuvaj...
A sad, udri po modelima!
Dobar izlaz!
Loš izlaz :glavomozid Ostvarenje je ili
ili :bljuv: