Jeste kolega, ti tako nadoknadjuješ izostanke za vikend, a većina članova je ovde "radila" u poslednja dva-tri dana danonoćno. Lako je tebi da sad daješ lirsku verziju kad nas je tvoja ekipa iz kraja detaljno upoznala sa situacijom u BG-u.
Šta me briga! Vi ste radili danonoćno, a vikend je za uživanje! Ko zna, zna!
Inače, detaljno me je sa vremenskom situacijom upoznao moj jadni jugić, dahćući sav smrznut ispod ovog belog ćebeta, uzdušući 'Gazda, skidaj ovo s mene ako misliš da te vozim u ponedeljak na posao!'
Kad bi tako opisivali ti bi nas kritikovao , lepo si opisao prirodu.
Ja kritikujem samo kada se lupaju gluposti, ali i kada se balansira sa time. Nikad za konkretne stvari. Inače, umem da kritikujem i sebe, i to javno (vidi Prognoze od danas).
potpisujem text, dole sivilo i suvoparnost Živela lirika
Hvala, Željko i ostali moji navijači!
U Beogradu palo više novog snijega, nego što sam očekivao i sve je palo u periodu od 3h do 7h. Dosta se i sleglo, pa se visina snijega povećala za samo 1cm. Moram priznati da mi je količina padavina od 6mm malo sumnjiva, baš kao i jučerašnja od 2mm. Prije će biti da je obrnuto.
T -1.9°C, Tmin -3.1°C
Sneg na nižim temperatrurama je nešto ređi, da čak i 2 mm mogu da naprave 5 cm novog snega (kao kod mene jutros). Inače, jeste sumnjivo to što si rekao, pa ipak je dato tako. Ćutimo i trpimo.