Pa normalno,ljudi moji zima je jos uvek,pa sta bi hteli krajem feb.18.stepeni doduse ima ovde pojedinaca koji bi to voleli i zato kazu da je scenario 06z SF a da pokazuju modeli 10 stepeni e to je onda normalno.Ajte ljudi nasta ovo lici,nekima sve smeta kad je zima sto je temp.niska a kad je lepo hocemo zimu.Tako cu i ja kad bude sred.leta u julu hocu 15 stepeni preko dana?!Budimo relni!
Ne,ja se pitam NA STA OVO lici,hoce li neko vise odreagovati?
Volim ovaj forum,posecujem ga i postujem vec 3-4 godine,a sad cu biti kao i neki drugi clanovi prinudjen da bezim.
Pa ovo je cista degradacija foruma,ljudi koji ga posete se smeju i pitaju "gde su prognoze?" (pricam o kolegama i nekim drugarima koje uputim na forum).
Svaku meru vise je prevrsilo ovo navijanje,nagadjanje,proricanje.
Ti decko ili covece,sta si,ako ne znas da prognoziras molim te uzdrzi se i pusti mudrije clanove,ne siluj ovu temu vise sa 15 postova dnevno gde prorices i navijas za -15C za 20 dana! Mislim AMAN vise!
Svoje strasti ka debelom minusu i snegu do krova zadovoljavaj na nekoj pricaonici sa istomisljenicima ili leci selidbom u Sibir.
Izvinjavam se duboko Stefanu i svim moderatorima,jer ni ovakvim postovima nije mesto na forumu,ali ovo je vec prevrsilo svaku mogucu zdravorazumnu meru!