Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Zahtevana prognoza za narednih nekoliko dana  (Pročitano 293379 puta)

Van mreže Ipokrisia

Odg: Zahtevana prognoza za narednih nekoliko dana
« Odgovor #140 poslato: 06. Maj 2011. u 15:47 »
Dajte ljudi udajem se u nedelju sta se ovo desava, pratim prognozu vec duze i svaki dan drugacija info za 8 maj.
 Poceli su sa 13 stepeni pa do 22 pa sad opet 13 i kisa:( hoce li se odluciti vise ti oblaci sta hoce ili su bas resili da me iznerviraju taj dan:/
Pleaseee help hoce li biti 8.maja bar malo sunca ili nas ceka uzasno tmuran i hladan dan?:(

Van mreže Ipokrisia

« Odgovor #141 poslato: 06. Maj 2011. u 15:50 »
Beograd me interesuje samo:)

Van mreže Dejo

• Moderator
  • Starost: 37
    • Sumeteo
« Odgovor #142 poslato: 06. Maj 2011. u 15:57 »
Ja mislio sunčano i toplo ceo vikend, kako nisam pratio 2 dana prognozu sve se promenilo.  :neznam:

U Beogradu će biti kiše i pljuskova tokom nedelje i osetno nižom temperaturom, oko 15 stepeni. Detaljnije kad malo bolje propratim modele, a verovatno će i neko drugi izneti svoje viđenje.

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #143 poslato: 06. Maj 2011. u 16:29 »
Ja mislim da će nedelja biti u početku suva i topla, dok se naoblačenje ostavlja za negde polovinu dana. Pljuskova i grmljavina zaista može biti, a posle podne svakako oblačno, povremeno slaba kiša i osetno hladnije od prepodneva.
Želim ti da zvanični deo svadbe protekne sa suvim vremenom, a posle podne neka pada, ako je baš namerilo, važno je da su mladenci i njihovi gosti na suvom.

Naravno, u ime forumaša, želim ti srećno sklapanje braka i kvalitetan bračni život sa željenim brojem dece.
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Ipokrisia

« Odgovor #144 poslato: 06. Maj 2011. u 16:37 »
Hvala puno na lepim zeljama:) ma meni kisa stvarno i nije mnogo bitna, ali bar temperatura da bude ok da ne bude bas 13 stepeni...Da li ima nekih izvesnijih informacija o tome mozda?

Van mreže freeze

• **
« Odgovor #145 poslato: 06. Maj 2011. u 16:46 »
Ipokrisija, nek je sa srećom!

Od juče prognoza za poslednji dan vikenda je nešto drugačija.. Trebalo bi da u nedelju dođe do destabilizacije kako se sada čini. Pa bi jutro i pre podne bilo suvo,a posle podne bi se naoblačilo te bi moglo biti kiše. Temperatura će nakon naoblačenja početi da opada, jer neće biti sunca. Maksimalna temperatura za taj dan ne bi trebala da bude viša od 18C, ali bi brzo nakon naoblačenja poslepodne opala na oko 12-13C..

Van mreže Ipokrisia

« Odgovor #146 poslato: 06. Maj 2011. u 16:53 »
Ma sta je tu je, protiv visih sila se ne moze .a bice meni toplo oko srca i utoplice me pored mladozenje i adrenalin tako da se valjda necu pretvoriti u santu leda u toku vencanja:)

Van mreže Srbin

• Starost: 33
« Odgovor #147 poslato: 06. Maj 2011. u 22:19 »
Hoce li u nedelju barem do 13 h biti sunchano ? I gde ce se prvo naoblachiti odnosno kako ce se kretati ta oblachnost sa severa prema jugu ili obrnuto ?

Van mreže gabesz20

• Moderator
  • Starost: 39
« Odgovor #148 poslato: 06. Maj 2011. u 22:31 »
Hoce li u nedelju barem do 13 h biti sunchano ? I gde ce se prvo naoblachiti odnosno kako ce se kretati ta oblachnost sa severa prema jugu ili obrnuto ?
Kod tebe naoblacenje tokom subotnje noci, tako da ce se vrlo verovatno kod tebe skroz naoblaciti vec do nedelje jutra, a kisu i pljsukove bih mogao da cekas oko podnevnih sati ili vec i pre u nedelju sa severoistoka

Van mreže dikile

• Moderator
« Odgovor #149 poslato: 06. Maj 2011. u 22:34 »
Pratis lepo pocetak kise  na mojoj stanici i za 2-3h eto je kod tebe.. ;)

Van mreže Srbin

• Starost: 33
« Odgovor #150 poslato: 06. Maj 2011. u 22:38 »
Kod tebe naoblacenje tokom subotnje noci, tako da ce se vrlo verovatno kod tebe skroz naoblaciti vec do nedelje jutra, a kisu i pljsukove bih mogao da cekas oko podnevnih sati ili vec i pre u nedelju sa severoistoka

E to nisam ochekivao pokvari mi sve!!!!!! Kako sam se sad iznervirao,isto vazi i za Sjenicu pretpostavljam ,ochekivao sam lep i suncahn dan kad ono  :-\  :doh:  :doh:

Van mreže beli

• **
  • Starost: 35
« Odgovor #151 poslato: 12. Maj 2011. u 16:45 »
Na televizijama u BiH za sutra se najavljuje neko prolazno naoblacenje sa slabom kisom i pljuskovima..
Pa bih zelio znati da li ce biti kise u Bijeljini i kada ce poceti i kolko ce padati :)

Van mreže Covek

• *
« Odgovor #152 poslato: 27. Maj 2011. u 18:29 »
Koliko se sanse za nepogode za BG, NS i ZR? Kisa (naravno ne neka nenormalna) i vetric nisu problem, kao ni neka sporadicna grmljavina, ali oluja jeste...

Van mreže gabesz20

• Moderator
« Odgovor #153 poslato: 27. Maj 2011. u 18:33 »
Kao sto rekoh od poslepodneva pljuskovi, grmljavina, pa i mogucnost za nepogode. E sad dali ce biti u tom podrucju i nepogde tu mislim na grad i olujni vetar to se nemoze tacno reci, ali sanse postoje i za to sto ne mora da znaci naravno da ce i biti.

Van mreže Covek

• *
« Odgovor #154 poslato: 27. Maj 2011. u 18:36 »
Ok, posto gledam ovde:
http://www.aladin.info/vremenska-prognoza/
http://www.naslovi.net/vremenska-prognoza/beograd

Daj Boze da bude tako... ne znam koliko im se moze verovati...

Van mreže Darko_9

« Odgovor #155 poslato: 27. Maj 2011. u 19:10 »
Ok, posto gledam ovde:
http://www.aladin.info/vremenska-prognoza/
http://www.naslovi.net/vremenska-prognoza/beograd

Daj Boze da bude tako... ne znam koliko im se moze verovati...

Aladin i Naslovi preuzimaju prognoze sa weather.com mogu reći da mnogo greše i vrlo retko pogode tačno!

Van mreže beket

• **
« Odgovor #156 poslato: 27. Maj 2011. u 20:16 »
Aladin i Naslovi preuzimaju prognoze sa weather.com mogu reći da mnogo greše i vrlo retko pogode tačno!

tja, ponekad potrefe tendenciju...
/to su samo portali koji preuzimaju numericke prognoze s pomenutog sajta, kao i mnoge druge slicne obrade koje se samo jednom ili dvaput dnevno azuriraju, a za sve ostalo "gledaj u nebo" ili u radar -
toliko puta smo - mi naivci - ocekivali da postoji neki sajt sa savrsenom prognozom, a mnogi clanovi ovog foruma cesto pominju estofex kao reper za upozorenja i sl. stvari, sto je takodje nepouzdano - ako bolje razmislite, narocito na osnovu iskustva/

pseudo_off: udjem danas u apoteku i trazim "estofex", apotekarka me pogleda zacudjeno, brzo sam se ispravila i dobila sta sam htela, ali i dalje mi je smesno kakav sam lapsus napravila  :crutch:

druga anegdota od pre par godina nece nikog zacuditi: pitala me drugarica iz inostranstva /koja je znala da opsesivno pratim meteo-sajtove/ - koji je najbolji portal za prognozu, rekla sam joj: lokalni!

Van mreže policojsks

• *
« Odgovor #157 poslato: 31. Maj 2011. u 21:50 »
kakvo ce vreme biti u petak navecer u bg-u,posto trebam sa ortacima da idem malo do kluba oko 10-11
uvece pa reko da pitam da li ce biti jakoh pljuskova?

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #158 poslato: 31. Maj 2011. u 22:04 »
Postojaće šanse za pljuskove sa grmljavinom tokom dana i uveče, ali za sada se ništa ne može preciznije reći.
Prati naša upozorenja na vrhu stranice.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Dejo

• Moderator
  • Starost: 37
    • Sumeteo
« Odgovor #159 poslato: 31. Maj 2011. u 22:12 »
I ja imam zadatak zbog jedne matura da obezbedim suvo vreme u četvrtak od 17 do 20h, ali nemoguće je prognozirati lokalne pljuskove. Sve preko 2h je suludo prognozirati :D