Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Zahtevana prognoza za narednih nekoliko dana  (Pročitano 293387 puta)

Van mreže Nena

Odg: Zahtevana prognoza za narednih nekoliko dana
« Odgovor #180 poslato: 19. Jun 2011. u 12:06 »
znam da je jos rano za prognoziranje kraja juna, ali da li znate kakvo ce biti vreme na Divcibarama od 22.6. do 29.6. jer vodim decu iz vrtića na letovanje pa bih volela da znam..Hvala :)

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #181 poslato: 19. Jun 2011. u 12:51 »
Nije prerano, jer su prognostički modeli prilično složni kad je u pitanju period koji slijedi. 22. i 23. juna bi bilo vruće, ali stabilno. U petak i dalje vruće, ali uz uslove za pljuskove sa grmljavinom. Za vikend zahlađenje sa padavinama, a nakon toga se nazire nova stabilizacija. Ako se šta bitnije promijeni u narednih par dana, napisaću.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže dikile

• Moderator
  • Starost: 39
« Odgovor #182 poslato: 19. Jun 2011. u 12:52 »
Ono sto ti mogu reci je da se od srede do subote ocekuje uglavnom suncano i toplo vreme sa temperaturama od 27-28C, za vikend zahladjenje sa temperaturama od 15C do 20C.

U utorak nas podseti ponovo za detaljniju prognozu. Pozdrav.

Van mreže Nena

« Odgovor #183 poslato: 20. Jun 2011. u 02:19 »
Hvala vam puno obojici :)
..i nadala sam se da neće biti prevruće (preko 30) tako da ste me obradovali..(bez obzira na vikend)
Hvala jos jednom. Pozdrav

Van mreže skomimaster

• Starost: 31
    • AMS Beograd - Borča
« Odgovor #184 poslato: 24. Jun 2011. u 14:51 »
Da li se do 18 h ocekuje slicno vreme kao sto je sada u Beogradu? da li ce doci do pojacanja vetra,ili pojave padavina? hvala unapred :)

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #185 poslato: 24. Jun 2011. u 15:07 »
Ovo je maksimum oblačnosti, temperature i vetra. Sledi razvedravanje za noć. Neće biti padavina.
Jes', ima nekih grumuljica po Banatu, ali to nije nešto ubedljivo.
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže skomimaster

• Starost: 31
    • AMS Beograd - Borča
« Odgovor #186 poslato: 24. Jun 2011. u 15:10 »
hvala,mogu mirno da igram tenis :)

Van mreže Marko_bg

• **
« Odgovor #187 poslato: 28. Jun 2011. u 13:27 »
Хоће ли бити кише у Београду данас до неких 6-7 сати? Возио бих бајс уз Саву до Дорћола па да знам да ли да крећем или не.

Van mreže freeze

• **
« Odgovor #188 poslato: 28. Jun 2011. u 13:41 »
 ^^
Bez brige, neće biti kiše, mozda kap dve, ali to ti nikako ne bi trebalo smetati. Jedino što te može nervirati je malo jači vetar uz reku.. Uživaj!

Van mreže Marko_bg

• **
« Odgovor #189 poslato: 28. Jun 2011. u 14:08 »
Хвала Freeze, преживећу некако ветар а и добар је за кондицију  ;)

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #190 poslato: 29. Jun 2011. u 09:14 »
Ups, pade kiša koliko oko 8 uveče.

Jedino što te može nervirati je malo jači vetar uz reku.

Toga u Beogradu nema, zbog brojnih brda, naročito u njegovom kraju. Vetar duva na vetrometinama, dok reka nema maltene nikakvog uticaja.
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže freeze

• **
« Odgovor #191 poslato: 29. Jun 2011. u 21:35 »
Hm.. Čoveku kiša nije trebala do 19h..

A zar reka i njena obala nije jedna velika vetrometina?

Naravno nisam mislio na tip vojvođanskih vetrova uz Dunav i ostale reke, koji nemaju prepreka putujući uz njih..

Van mreže Boki

• **
« Odgovor #192 poslato: 29. Jun 2011. u 23:58 »
Ajde ljudi molim vas..sta ocekujete ovde kod mene za ova dva sledeca dana. Koliko kise mogu da ocekujem, znam da je jako tesko da se prognozira i da se pogodi, ali bi voleo da cujem i vase misljenje vi ipak vise znate od mene.. :neznam:
Nesto mi govori da ce ovaj kraj ponovo da izvisi sa padavinama...

Van mreže dikile

• Moderator
« Odgovor #193 poslato: 30. Jun 2011. u 00:14 »

Ajde ljudi molim vas..sta ocekujete ovde kod mene za ova dva sledeca dana. Koliko kise mogu da ocekujem, znam da je jako tesko da se prognozira i da se pogodi, ali bi voleo da cujem i vase misljenje vi ipak vise znate od mene.. :neznam:
Nesto mi govori da ce ovaj kraj ponovo da izvisi sa padavinama...
Mislim da je desetak milimetara sasvim ostvarljiva kolicina. Za vise se nebih zalicao.

Van mreže Marko_bg

• **
« Odgovor #194 poslato: 30. Jun 2011. u 00:28 »

Naravno nisam mislio na tip vojvođanskih vetrova uz Dunav i ostale reke, koji nemaju prepreka putujući uz njih..

Било је баш онако како си рекао, пар капи кише и појачан ветар уз Дунав. Наравно као што је и ptprince рекао у мом крају а и на Сави било је нешто мирније, што сам уосталом и потврдио у Актуелним временским приликама.

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #195 poslato: 30. Jun 2011. u 10:22 »

OK, isporučena narudžbina u ispravnom stanju. Nema reklamacija.

Kako koja reka, freeze. Dunav je uvek na vetrometini, naročito kada je severac, jer je leva obala ravna, a desna je pod brdima. Sava je sasvim druga priča, jer je jednaka sa obe strane - ili je urbana, ili je u ravnoj oblasti. Beogradskih vetrometina ima mnogo više van rečnih obala. Evo, RHMZ je na jednoj od njih, Astronomska opservatorija na drugoj, Trošarina na trećoj... koliko brda, toliko bregova vetrova. Njegov Cerak je prepun lokalnih vetrometina i zavetrina, jer reljef nije nimalo dosadan.

Било је баш онако како си рекао, пар капи кише и појачан ветар уз Дунав. Наравно као што је и ptprince рекао у мом крају а и на Сави било је нешто мирније, што сам уосталом и потврдио у Актуелним временским приликама.

Važno je da si ti zadovoljan freeze-ovom procenom. Ja bih te slučajno 'ispalio', jer nisam cenio kišu uopšte. Sva sreća, pa ostali 'paze na času'. :)

Van mreže nou kamp

• *
« Odgovor #196 poslato: 15. Jul 2011. u 13:58 »
drugovi,sta ocekujete veceras i za vikend na srebrnom jezeru?

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #197 poslato: 15. Jul 2011. u 14:10 »
drugovi,sta ocekujete veceras i za vikend na srebrnom jezeru?

Muziku :band:, pivo :cheers: i lud provod :hii u trajanju od 48 sati.
A vreme će da radi svoje. Nema kiše, svi u jezero, pa na tuširanje! Samo, nema da se ide u jezero pijan, takvi se iz vode ne vraćaju.

A sad ozbiljno. Vrućina će tamo da bude opaka večeras, skoro kao u BGDu. U toku noći će nešto da ucuri, taman da pakao svede na neku normalu. Pljusak je moguć, ali nije obavezan. Samo, to retko što će da padne, ima da pljusne sa sve ledom.

Kolega, lepo se provedi! Pozdravi mi Srebrno jezero. Jako je lepo tamo, zaista, a potencijala za još lepše ima u beskraj. I jako mi je drago što je organizovano ovakvo lepo dešavanje, jer je mesto k'o poručeno za takve događaje sa bendovima, pićem i ostalim što sledi.

Van mreže nou kamp

• *
« Odgovor #198 poslato: 15. Jul 2011. u 14:16 »
hahahahah...sjajno kao i uvek od tebe ptprince  :first: ...pozdrav od galeba dz.livingstona ce ti biti poslat sa srebrnog jezera!  :cheers:

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #199 poslato: 15. Jul 2011. u 14:46 »
 ^^
Lipo mi je, moj galebeeee...

Uživaj!