Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Zahtevana prognoza za narednih nekoliko dana  (Pročitano 293377 puta)

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
Odg: Zahtevana prognoza za narednih nekoliko dana
« Odgovor #380 poslato: 21. Maj 2014. u 12:53 »
Kao prvo, hvala na pohvalama, trudimo se biti što bolji iako nam je većini ovo samo hobi! :super:
Što se tiče prognoze za naredne dane, u četvrtak i petak uveče će vrlo vjerovatno biti vedro iznad Kragujevca, a subota jako teško. Nadam se da će vas vrijeme poslužiti i da će biti lijepih snimaka.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Miki

• Starost: 28
« Odgovor #381 poslato: 25. Maj 2014. u 14:30 »
Milose jedno pitanje , kakvo li nas vreme ocekuje u prestonici za naredne dane , pocev od ponedeljka pa do kraja nedelje? :)

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #382 poslato: 25. Maj 2014. u 15:46 »
Od ponedjeljka do četvrtka nestabilno, u petak i za vikend stabilno i hladnije. Temperature do četvrtka do 25°C, u petak i za vikend do 20°C.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 4.3mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže Sneško_Belić

• **
  • Starost: 56
« Odgovor #383 poslato: 27. Maj 2014. u 16:47 »
Dragi moji forumaši, treba mi prognoza vremena za 30. i 31. maj. Ćerka mi ide na exkurziju, Kragujevac-Jagodina-Niš (gruba ruta). Najviše me interesuju padavine, da li će ih biti i njihov intezitet. Unapred zahvalna  :-*
Volim i sneg, ali ipak više volim mooooreeeee :D

Van mreže Profiamater

• Moderator
  • Starost: 105
« Odgovor #384 poslato: 27. Maj 2014. u 17:24 »
U petak u Nišu (kao i generalno u jugoistočnim krajevima Srbije ali i delovima centralne Srbije) sveže vreme za kraj maja uz povremenu kišu i pojačan severozapadni vetar -temperatura će biti bitno ispod proseka.
U subotu u većini krajeva suvo ali uz nižu temp. od proseka za poslednji dan maja.

Van mreže Sneško_Belić

• **
  • Starost: 56
« Odgovor #385 poslato: 27. Maj 2014. u 19:24 »
 ::) hvala.... nije baš idealno za ekskurziju...bar da nema tih padavina....pihhh
Volim i sneg, ali ipak više volim mooooreeeee :D

Van mreže dzindzin16

• *
  • Starost: 51
« Odgovor #386 poslato: 10. Jun 2014. u 15:34 »
vidim da se u prognozama za naredni period malo slabije diskutuje .. verovatno jer je svaka situacija moguca .. ja evo ugrabih neki dan odmora u firmi pa sam resio konacno da obidjem neka mesta na staroj planini,sto planiram vec zaista dugo vremena .. ali koliko gledam prognosticke karte,od putovanja nema nista .. tj u planinskim krajevima jugoistocne srbije nece biti previse mogucnosti za setnju(u periodu 13.06-23.06 neki dan) .. da ne razglabam previse vec da pitam ima li neko blizu ideju o vremenskim uslovima u narednom periodu za taj deo srbije(preko 500mnv) .. hvala puno

Van mreže astrogule

• *
    • Astrofotografija i fotografija
« Odgovor #387 poslato: 01. Jul 2014. u 23:48 »
Pozdrav drugari koji gledate u nebo :)
Kakva je sansa za kisu (i najmanju) do petka - subote u Beogradu? Postavio sam skupu opremu za snimanje zvezda na krov i da je u ponedeljak rano ujutru nisam sklonio, kisa koja je pala oko 9h istog jutra bi mi sve unistila pa gledam koji su rizici za slicnu nenajavljenu kisu sledecih dana?
Zahvaljujem vam puno!  :sun

Van mreže Profiamater

• Moderator
  • Starost: 105
« Odgovor #388 poslato: 02. Jul 2014. u 11:48 »
Postoje šanse (realne) za prolazne padavine (kiša ili kratkotrajni pljusak) u Beogradu u drugom delu noći između srede i četvrtka i u četvrtak tokom prvog dela dana.
Pozdrav!

Van mreže astrogule

• *
« Odgovor #389 poslato: 03. Jul 2014. u 10:05 »
Sram vas bilo pa vi ne mozete da omasite neku prognozu!!! :) Vec oko 00:30h su se pojavili retki i izuzetno spori oblacici iz pravca severo-zapad pa sam spakovao opremu jer je bilo i udaljenog sevanja. Oko 4:30h me je probudila jaka grmaljavina, ubrzo je pocela da pada tako jaka kisa da sam mislio da je grad. Amplituda zvuka je bila kao da je htela jos jace da pada ali nije mogla! :)
Zahvaljujem jos jednom na odlicnoj prognozi!

Van mreže astrogule

• *
« Odgovor #390 poslato: 05. Jul 2014. u 13:32 »
Citam online vesti najavljuju neke poslepodnevne pljuskove ali nista konkretno gde. Imate li neke informacije o tome i da li ce biti kise sledecih tri dana? :)
Hvala unapred!

Van mreže SSJ5

• *
« Odgovor #391 poslato: 11. Jul 2014. u 11:21 »
Ljudi, molim Vas, treba mi hitno prognoza za sutra za Novi Sad. Da li ce biti kise popodne (posle 16-17h)?

Van mreže Miki

« Odgovor #392 poslato: 11. Jul 2014. u 13:19 »
Najvise padavina za sutra bi trebalo biti prepodne i eventualno do 2-3h a onda bi se oblacnost premestala dalje na istok i jugoistok. Znaci male su sanse za neke padavine poslepodne , ali najbolje da sacekas nekog iskusnijeg prognosticara sa foruma za vise informacija ;)
« Poslednja izmena: 11. Jul 2014. u 13:42 Miki96 »

Van mreže Dejo

• Moderator
  • Starost: 37
    • Sumeteo
« Odgovor #393 poslato: 11. Jul 2014. u 14:32 »
Kiše će biti tokom popodneva i večeri, a u drugom delu noći bi trebalo polako da prestaje, a do jutra verovatno i da prestane, posebno u Bačkoj i Sremu. Poslepodne sve više sunca, a manje oblaka. Maksimalna temperatura do 26 stepeni. Vetar slab do umeren severozapadni.

Van mreže SSJ5

• *
« Odgovor #394 poslato: 11. Jul 2014. u 14:44 »
Hvala obojici :)

Van mreže Vlade_Ca

• *
  • Starost: 31
  • Ko drugom jamu kopa, trecom potpisuje!
« Odgovor #395 poslato: 12. Jul 2014. u 23:24 »
Jel moze neko da mi kaze kakvo bi vreme trebalo biti od ponedeljka pa do cetvrtka, petka u Novom Sadu? Hvala unapred!  ;)

Van mreže Miki

« Odgovor #396 poslato: 13. Jul 2014. u 01:22 »
Od ponedeljka do petka nas ocekuje veoma nestabilno vreme , uz moguce svakodnevne pljuskove sa grmljavinom. Temperature ce biti oko normale za II dekadu Jula , znaci nekih 27-30°C.

Van mreže Cedogares

• *
  • Starost: 38
« Odgovor #397 poslato: 13. Jul 2014. u 05:50 »
Krecem za Grcku sutra 'vece, oko 20h iz NS, da li da racunam na kisu u tim vecernjim satima i u noci pon. na utorak tokom puta..
Mrzim kosavu.

Van mreže Dejo

• Moderator
  • Starost: 37
    • Sumeteo
« Odgovor #398 poslato: 13. Jul 2014. u 07:16 »
Neće biti konstantnih padavina, kratkotrajni lokalni pljusak 10-20 minuta i prođe. Siguran sam da se niko ne bi usudio da kaže da li će biti u 17h ili 20h i da li će biti u naselju A ili naselju B. Samo te ti opusti i uživaj na moru :)

Van mreže Vlade_Ca

• *
  • Starost: 31
  • Ko drugom jamu kopa, trecom potpisuje!
« Odgovor #399 poslato: 13. Jul 2014. u 09:01 »
Od ponedeljka do petka nas ocekuje veoma nestabilno vreme , uz moguce svakodnevne pljuskove sa grmljavinom. Temperature ce biti oko normale za II dekadu Jula , znaci nekih 27-30°C.

Miki, mislio sam otprilike da li ce to biti popodnevni pljuskovi i kolika ce kolicina padavina biti?