AUUU ljudi da sam imao kameru da snimim ovo neverovatno moram da vam ispricahm
Od 2 po podne sam krenuo u chachak ispratio me je kratkotrajan pljusak snega kod mene,kako sam ushao u Arilje snega novog ni malo sunchano. I kad sam se vracao krenuo sam oko 18:45 sa roditeljima temperatura na kolima pokazivala + 0,5 i Proshli smo Pozegu ulazili u Arilje pozvali mog brata da pitamo da sluchajno nije padao sneg dole,kaze da se vracao iz teretane zatekla ga prava mecava kaze da se nishta nije videlo da su stala kola na putu da je jedva video drugi lampion od sebe,trajalo 15 20 min i prestalo mi mislili da se zeza,a kako smo proshli arilje i polako vec prolazili i klisuru na nekih 10-tak km od Ivanjice centra Ivanjice suv put,nigde ni pahulja novog snega vec smo bili ubedjeni da nas zeza,proshli znak ulaska u teritoriju opshtine Ivanjica pochinju neke pahulje kako smo ushli u Prilike oko 8 km od centra neverovatna slika vejavica odjednom kao da su se sastavili nebo i zemlja i mozda pola kilometra dalje vec sneg na putu,do Ivanjice oko 5 cm snega na putu sneg nas prati non stop temperatra -5 C jednostavno kao da smo se odjednom popeli na 2000 mnv takav je osecaj bio ,druga drzava kad je to bio dozivljaj mojim roditeljima koji mrze sneg onda
evo i sada pada umerenim do jakim intezitetom ustv evo o5 je bash jak intezitet,novog snega od sinoc sve sa sleganjem i noshenjem vetra oko 13 cm,na mestima sa starim sengom nznm... Evo sad mi majka kuka jooj kad ce se ovo otopiti shta je ovo
ja joj kazem necesh mi verovati ali vec sledeceg vikenda temperature do 15 C auu koji intezitet ponovo a kad pomislim da je svega 13,14 km od Ivanjice poptupo suv put
a kod mene stv ne verovatno ali,istinito
sad sam javio drugu sa faksa u Chachku da mu kazem kako je kod mene,on mi kaze smeshan si mislish da cu da ti verujem
Nznm kako kao da se krecu oblaci i samo prolaze gradove u okolini Ivajnice i onda odjednom kad dodju kod mene istesu se xD nznm kako,kao da padavine vole Ivanjicu
to dokazuju godishnje kolichine padavina u poredjenju sa okolnim mestima,ovo nije prvi put da se ovako neshto deshava obichno je manje padavina u okolnim gradovima,ali ova zima je bila takva da u okolnim gradovima bilo skoro isto snega kao i kod mene, pa konachno u martu pravi dozivljaj,ali mi ovo naravno nece popraviti utisak o zimi