Ma najobičniji merač ...
... posluži!
Ko zna, zna!
Nego, to može da bude i nešto ozbiljnije. Ako si zainteresovan (a i ako su drugi zainteresovani, takođe), javi(te) mi se na PP.
Suv sneg u maju,ironichno ;D ;D
off topic:Ovo sa ironijom me podseti da dodam,da sam doziveo sneg u junu na Javoru i to sredina juna u sred dana(po podne) krupan sneg odjednom, prava vejavica,kada sam se kao klinac vracao sa pecanja iz Sjenice,to je bio veliki dozivljaj za mene,Terao sam Oca da stane(zaustavi kola) da budemo malo da gledam ali nije hteo da stane
Intezitet je bio tako jak da je za 3 min pocheo da se hvata i beli... posle je vec kako smo silazili preshao i kishicu i to slabu
Ne čudi me. Takav sneg u tim krajevima sam video da se beli 31. maja 1991. godine. A ne beše tako davno kada je padao sneg na Kopaoniku početkom juna. Mislim da beše neka 2003. godina, ili tako nešto (da ne prevrćem budžak).
Najzad bistrina na nebu. I raspoloženje je takođe promenjeno na značajno bolje (iako životne okolnosti nisu promenjene tako drastično, čak skoro uopšte). Ostajem sa čuđenjem kako neko voli oblačno i tmurno vreme. Mene to ubija u pojam i sve mi je teško. Hajde, oluja je uzbudljiva, i to sam oduvek voleo, a volim i sada, ali sunce u nepreglednim količinama (bez vrućine) je nešto definitivno najlepše. Hvala ovom jutru za ovu lepotu!