Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: :-(  (Pročitano 17426 puta)

Van mreže Brandzi

• **
  • Starost: 43
Odg: Nesrece na putevima...
« Odgovor #40 poslato: 02. Jul 2008. u 09:10 »
Ja obozavam da vozim, volim cetvorotockase. Volim i dvotockase, ali me je njih ipak strah. Ponekad sednem sa drugaricom na njenu vespu i bas mni je frka, pogotovo sto cura nema dva kacige, pa se onda ja vzim bez. U svakom slucaju to izbegavam....

Ovo se meni svidja i na tome se osecam mnogo sigurno (naravno da se vozim), ali se ne bih usudila da ga ja vozika, pre svega yato sto mislim da bi to morao da vozi neko jači od mene, a s druge strane nemam ozvolu.

Zivot je lep, samo ga treba znati ziveti...

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
Odg: Nesrece na putevima...
« Odgovor #41 poslato: 02. Jul 2008. u 12:37 »
Što se tiče Dače Ikodinovića ne mogu da verujem kako je veliki čovek i sportista okončao svoju karijeru, nadam se ne i životnu. Mada kada neko pijan sedne na motor i vozi tom brzinom ne znam kako da ga žalim kada je svojim ponašanjem mogao ugroziti život ni krivim ni dužnim vozačima.

Ja sam inače doživeo dve saobraćajne nesreće, obe dok sam se vozio gradskim prevozom u Novom Sadu. Prvi put je skretao autobus levo na rasksnici paraleleno sa još jednim automobilom. E sad neko tu nije išao pravilnom putanjom pa su se "očešali". (namerno pod navodnicima jer je jugo bio u prilično lošem stanju). Drugi put sam doživeo nesreću kada je padao sneg i bio zaleđen put rano ujutru, a zimska služba nije uspela da dovede puteve u red. Stojao sam na semaforu i samo odjednom bup. Nije uspeo da zakoči vozač automobila iza. Opet je on bio u grozno lošijem stanju od vozila gradskog prevoza.