Znam da izostajem mnogo, ali sam obećao da ću izbaciti što šta slika iz mog kraja :-*.Pošto nisam mogao zbog tehničkih problema jer nemam foto aparat, a moj telefon sa dobrom rezolucijom se pokvario 30. aprila, pa sam se poslužio majkinim
.Slike nisu baš dobre i profesionalne kao vaše, ali nek ostane zabeleženo da je nekad bilo
.
15. maj 2011
Ovo je prvi dan mog fotkanja u Valjevu.Temperatura je bila visoka i napolju i u meni.Probudilo me grebanje u grlu, jer sam dva dana ranije vozio motor, a nisam se prikladno obukao.Dan je bio sunčan i topao sa tačno T 30C, a razvoji baš i nisu nešto bili obećavajući taj dan, a onda oko 19:00 h...
Iako me tresla jaka temperatura, to me nije sprečilo da izadjem napolje i uslikam par oblaka
.
Nažalost, počelo je traljavo jer sam pogrešno okrenuo telefon, temperatura me tresla 38 C.
Pogled na zapad i severozapad.
Pogled na sever.
Otrčao sam do mosta gde imam bolji pogled na istok.
Pogled na jug ka Maljenu, nažalost loša rezolucija
.
Oblak nastaje iznad moje glave, počinje oštro da grmi.
Pokušao sam da uhvatim dugu, ali nažalost nisam stigao
.
Počela je kiša, pa sam se popeo kod strica na sprat.Sunce se opet probilo.Prokleti prst >
.
Počele su veoma krupne kapi, tako da sam mislio da će preći u grad ili sugradicu.Pljusak je trajao oko 15 min i mslim da je palo oko 5 mm.Ovo je moj eksperiment dok nekupim digitalac.