Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Jun 2011- III dekada  (Pročitano 108928 puta)

Van mreže Zika

• Starost: 29
  • student meteorologije u Novom Sadu
Odg: Jun 2011- III dekada
« Odgovor #301 poslato: 25. Jun 2011. u 16:45 »
Ovaj vetar bas pobesneo u poslednjih 10 minuta! 23'C
ljubav si mi jedina, ti si moja sudbina

Van mreže TRSTENIK

• TRSTENIČKI BAROMETAR
« Odgovor #302 poslato: 25. Jun 2011. u 17:06 »
Delimično oblačno;
Temperatura: 22.3°C;
Vlažnost: 45%; Pritisak: 1017.5 mb (hPa);
Vetar: NW, 4 m/s;

Van mreže ocelot

• Starost: 35
« Odgovor #303 poslato: 25. Jun 2011. u 18:16 »
baš me čudi podatak da je u zaječaru sinoć palo samo 3mm, meni se činilo da je mnogo više

pretežno sunčano i vetrovito 23°C

Van mreže Boki

• **
« Odgovor #304 poslato: 25. Jun 2011. u 18:23 »
I u Cupriji samo 3mm (strasna susa ovim krajevima vlada), slabo tek da se kaze da je pokupila prasinu, slicno je i kod mene... :(
Danas duva ponovo vetar, sto dodadtno susi zemlju pa su se pojavile pukotine, psenica je nacisto podbacila.. :nelupaj:

Van mreže Zika

• Starost: 29
  • student meteorologije u Novom Sadu
« Odgovor #305 poslato: 25. Jun 2011. u 19:27 »
Bilo slabog prskanja kise ali nista obiljno, istocnije je prosao jedan lep pljusak. 22'C
ljubav si mi jedina, ti si moja sudbina

Van mreže freeze

• **
« Odgovor #306 poslato: 25. Jun 2011. u 19:41 »
I kod mene bilo slabe kratkotrajne kišice, takođe, ništa ozbiljno. Prilično vetrovit dan danas, uz sunce i kumuluse. Sada je već mnogo hladno za kratke rukave.

Van mreže Profiamater

• Moderator
  • Starost: 105
« Odgovor #307 poslato: 25. Jun 2011. u 19:45 »
Oko 19.20 u Kosutnjaku i Zarkovu palo bukvalno par kapi kise.

Van mreže TRSTENIK

• TRSTENIČKI BAROMETAR
« Odgovor #308 poslato: 25. Jun 2011. u 20:04 »
Pretežno vedro;
Temperatura: 20.2°C;
Vlažnost: 54%; Pritisak: 1019.0 mb (hPa);
Vetar: NW, 2 m/s;  Padavine danas: 1 mm;

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 34
« Odgovor #309 poslato: 25. Jun 2011. u 20:21 »
Prošlo par lijepih oblaka preko Beograda, u nekim dijelovima grada su ispustili i koju kap kiše, ali kod mene na Vračaru nisu.
Tokom većeg dijela dana je bilo sunčano, vjetrovito i prijatno. T 20.5°C, Tmax 23.8°C.

padavine u oktobru 2024:
AMS Miljakovac 24.4mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac - 49.8mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

Van mreže rade

• AMS Beograd-Karaburma
    • AMS Beograd-Karaburma
« Odgovor #310 poslato: 25. Jun 2011. u 20:42 »
Celog dana duva umeren sevro-zapadni vetar uz pretezno suncano vreme
Tmax=23,9C
Tmin=16,4C
trenutno 20,4C
padavine 0,4mm
NW 38,4km/h

Van mreže Srbin

• Starost: 33
« Odgovor #311 poslato: 25. Jun 2011. u 22:34 »
Ja moram da se izvinim i juche i danas sam imao dosta posla oko kuce nisam imao vremena da postavim slike pa cu to uraditi sutra ,mada me je oluja zatekla potpuno nespremnog i u sred posla nekoliko slika sam napravio,evo da dam informacije iz prve ruke o posledicama u moravichkom okrugu

U Arilju jeste padao krupan grad i proglasheno je vanredno stanje medjutim,mesto gde je skoncentrisano najvishe malinjaka je pretrpelo daleko manju i delimichnu shtetu(sreca za dosta ljudi u Arilju) jel je glavnina zahvatila Divljaku i Mirosaljce tu su stradale kuce i kola nalaze se sa desne strane Moravice(takodje opshtina Arilje),ipak mislim da je nagore proshla Lisa  6-7 km od centra Ivanjice mislim naravno da na rts-u nisu prikazivali ali to je strashno,priche ljudi od danas su strashne a potvrdu toga sam gledao na televiziji "Golija"(hvata je samo opshtina Ivanjica) crepovi nisu napukli nego su probijeni bukvalno 80% krova na kucama je unishteno na nekim kucama je grad probijao upadao kroz krov u kuce i sobe ni staklenici nisu zashtitli kroz staklenike je probijao grad i unishtio paradaiz a od plastenika nije ostalo nishta od maline ni slovo m katastrofa,velika sreca po mene je da centar Ivanjice samo zakachilo i grad koji je tajao pola minuta je bio dosta sitniji nije bio ni velichina oraha a i kishe nije palo preterano u Ivanjici bila je jaka u 2 navrata ali je kratko trajala...

EDIT: zaboarvih da dodam da je Vuchkovica takodje dobro stradala ali to je vec juche recheno a danas sam chuo da je i Kaonu zakachio krupan grad

Van mreže Kikindjanka

• *
« Odgovor #312 poslato: 25. Jun 2011. u 22:55 »

Van mreže Profiamater

• Moderator
  • Starost: 105
« Odgovor #313 poslato: 25. Jun 2011. u 23:03 »
Ja moram da se izvinim i juche i danas sam imao dosta posla oko kuce nisam imao vremena da postavim slike pa cu to uraditi sutra ,mada me je oluja zatekla potpuno nespremnog i u sred posla nekoliko slika sam napravio,evo da dam informacije iz prve ruke o posledicama u moravichkom okrugu

U Arilju jeste padao krupan grad i proglasheno je vanredno stanje medjutim,mesto gde je skoncentrisano najvishe malinjaka je pretrpelo daleko manju i delimichnu shtetu(sreca za dosta ljudi u Arilju) jel je glavnina zahvatila Divljaku i Mirosaljce tu su stradale kuce i kola nalaze se sa desne strane Moravice(takodje opshtina Arilje),ipak mislim da je nagore proshla Lisa  6-7 km od centra Ivanjice mislim naravno da na rts-u nisu prikazivali ali to je strashno,priche ljudi od danas su strashne a potvrdu toga sam gledao na televiziji "Golija"(hvata je samo opshtina Ivanjica) crepovi nisu napukli nego su probijeni bukvalno 80% krova na kucama je unishteno na nekim kucama je grad probijao upadao kroz krov u kuce i sobe ni staklenici nisu zashtitli kroz staklenike je probijao grad i unishtio paradaiz a od plastenika nije ostalo nishta od maline ni slovo m katastrofa,velika sreca po mene je da centar Ivanjice samo zakachilo i grad koji je tajao pola minuta je bio dosta sitniji nije bio ni velichina oraha a i kishe nije palo preterano u Ivanjici bila je jaka u 2 navrata ali je kratko trajala...

EDIT: zaboarvih da dodam da je Vuchkovica takodje dobro stradala ali to je vec juche recheno a danas sam chuo da je i Kaonu zakachio krupan grad
Srbine, iako su vesti koje si napisao "ne bas povoljne" hvala na informacijama. Na ovom forumu zaista mogu da se dobiju detaljne informacije "iz prve ruke", od ljudi koji vole meteorologiju, koji prate vremenske prilike i salju "izvestaje sa lica mesta" na mnogo bolji i potpuniji nacin nego "sredstva javnog informisanja".

Van mreže Srbin

• Starost: 33
« Odgovor #314 poslato: 26. Jun 2011. u 01:39 »
 ^^

Nema na chemu,uvek kada je neshto intresantno kod mene...

Nego sad sam u gradu sreo par likova koji su se zatekli na licu mesta i sve su to slikali pa cu pokushati da nabavim slike tog grada,kako oni prepricahvaju bio je i veci od jajeta(svako ima drugachiji subjektivan utisak,ne ulazim u to) uglavnom pokushacu da nabavim te slike...

Van mreže ciklon

• Starost: 40
« Odgovor #315 poslato: 26. Jun 2011. u 02:19 »
Vetar koji je duvao citavog dana prestao je veceras ali je zato vise nego hladno takt 13.5C, nebo je vedro skroz.

Van mreže ocelot

• Starost: 35
« Odgovor #316 poslato: 26. Jun 2011. u 04:12 »
potpuno vedro, i dalje duva vetar

Van mreže Dejo

• Moderator
  • Starost: 37
    • Sumeteo
« Odgovor #317 poslato: 26. Jun 2011. u 07:37 »
Lepo je ohladilo noćas. tmin=8.6°C