Ja moram da se izvinim i juche i danas sam imao dosta posla oko kuce nisam imao vremena da postavim slike pa cu to uraditi sutra ,mada me je oluja zatekla potpuno nespremnog i u sred posla nekoliko slika sam napravio,evo da dam informacije iz prve ruke o posledicama u moravichkom okrugu
U Arilju jeste padao krupan grad i proglasheno je vanredno stanje medjutim,mesto gde je skoncentrisano najvishe malinjaka je pretrpelo daleko manju i delimichnu shtetu(sreca za dosta ljudi u Arilju) jel je glavnina zahvatila Divljaku i Mirosaljce tu su stradale kuce i kola nalaze se sa desne strane Moravice(takodje opshtina Arilje),ipak mislim da je nagore proshla Lisa 6-7 km od centra Ivanjice mislim naravno da na rts-u nisu prikazivali ali to je strashno,priche ljudi od danas su strashne a potvrdu toga sam gledao na televiziji "Golija"(hvata je samo opshtina Ivanjica) crepovi nisu napukli nego su probijeni bukvalno 80% krova na kucama je unishteno na nekim kucama je grad probijao upadao kroz krov u kuce i sobe ni staklenici nisu zashtitli kroz staklenike je probijao grad i unishtio paradaiz a od plastenika nije ostalo nishta od maline ni slovo m katastrofa,velika sreca po mene je da centar Ivanjice samo zakachilo i grad koji je tajao pola minuta je bio dosta sitniji nije bio ni velichina oraha a i kishe nije palo preterano u Ivanjici bila je jaka u 2 navrata ali je kratko trajala...
EDIT: zaboarvih da dodam da je Vuchkovica takodje dobro stradala ali to je vec juche recheno a danas sam chuo da je i Kaonu zakachio krupan grad