Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Ivanjica 24 jun 2011  (Pročitano 1799 puta)

Van mreže Srbin

• Starost: 33
Ivanjica 24 jun 2011
« poslato: 26. Jun 2011. u 22:11 »
Meni je zao shto me je ovo nevreme uhvatilo u sred posla i potpuno neochekivano pa sam ga sa malo slika ispratio i dosta toga nisam uslikao,ali evo neshto sam uspeo...

Sve je pochelo ovako:

20-tak min kasnije, pochelo opasno da se crni sa severa,ali sam to morao da slikam sa moji fonom loshijim,poshto mi je brat morao da ide...

kasnije je pochelo da puca sa svih strana,strashni oblaci svuda jak vetar je pocheo od jednom,nazalost sve to nisam stigao da snimim i slikam,tj da snimam nisam ni mogao,uspeo sam samo da napravim 2 slike oblaka iznad Ivanjice iz kola dok sam kretao da sklonim kola jel sam video da ce grad koji je na srecu ovde samo prsnuo

imao sam utisak da se ti oblaci krecu u krug,inache minut dva kasnije pocheo je kratkotrani grad da bi posle krenuo pljusak izuzetno krupne kishe...

i na kraju posledice u mestu Lisa na rubu same opshtine ali nedaleko od samog centra grada svega 6 7 km

poslednje slike sam preuzeo sa http://www.ivanjica.rs/

a potrudicu se da narednih dana nabavim i neke slike koje ne mogu da se nadju na netu,od ljudi koji su se zatekli na licu mesta...
« Poslednja izmena: 27. Jun 2011. u 02:48 pavlovic »

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
Odg: Ivanjica 24 jun 2011
« Odgovor #1 poslato: 27. Jun 2011. u 15:27 »
Strašna šteta!  :(

Van mreže Srbin

• Starost: 33
Odg: Ivanjica 24 jun 2011
« Odgovor #2 poslato: 27. Jun 2011. u 16:58 »
Nezapamcena velichina "grada" u ovim krajevima... za 15 min sve unishtilo