Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Jul 2011 - III dekada  (Pročitano 97781 puta)

Van mreže Kimi

• Moderator
  • Starost: 30
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
Odg: Jul 2011 - III dekada
« Odgovor #400 poslato: 29. Jul 2011. u 10:00 »
I ovde poslednjih 45minuta pada umerena do jaka kiša. :)

EDIT:Ukazale se planine,kiša posustaje.
NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*

Van mreže Dejo

• Moderator
  • Starost: 37
    • Sumeteo
« Odgovor #401 poslato: 29. Jul 2011. u 10:02 »
Da je zima, sad bi veći deo Srbije bio pod snegom, a mi na severu ništa. To je ta putanja ciklona :P

Srećom tu proviruje sunce, pa će poslepodne biti lokalnog razvoja oblačnosti, a ponegde i dobrog pljuska :D

Van mreže Aleksa

« Odgovor #402 poslato: 29. Jul 2011. u 10:03 »
Od 05h-07h padala umerena kisa.Sada je oblacno ali suvo.Valjda ce biti jos kise.

Van mreže IgorBiH

• *
« Odgovor #403 poslato: 29. Jul 2011. u 10:14 »
Gdje ima radar sa trenutnim obnavljanjem?

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #404 poslato: 29. Jul 2011. u 10:19 »
Probudio me je zvuk grmljavine, potmule, u daljini, i zvuk jake kiše, nešto posle šest ujutru. Grmljavina je otišla, ali kiša nije. Dugo.
Smilovala se na jednu devojčicu kojoj je danas poslednji dan u vrtiću. I na njenog tatu koji je otišao da kupi keksiće i sokiće, da se dečica počaste. Zato je kiša pauzirala oko osam ujutru. I nastavila nemilice da udara po ulici.
I opet je popustila kiša prilikom odlaska u vrtić. Hvala, kišo, na obziru.

Na prilazu firmi, ljudi su jutros išli kao pijani, krivudajući između ogromnih bara, birajući ostrvca, asfaltne atole na putu do ulaza.
Tom prilikom, nijednom nisam otišao u Koralovo! :lmao:

Ponovo se budi inspiracija... koja ne zavisi od kiše, već od unutrašnjih osećaja.
Idem na odmor! Valjda sam zaslužio.

Danas sam tu, a od sutra ću možda samo da bacim pogled, a možda ni toliko. Odmorite se i vi od mene, matorog, džangrizavog ptprince-a.
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Srbin

• Starost: 33
« Odgovor #405 poslato: 29. Jul 2011. u 10:27 »
Jutros kada sam se probudio nznm koliko je bilo sati 6 7 mozda padala je jako kisha,uglavnom mislim da cele noci nije ni prestajala do tad,a sada trenutno ne pada

Van mreže Zelimir a

• **
  • Starost: 60
  • Najteže je naučiti nenaučenog učitelja
« Odgovor #406 poslato: 29. Jul 2011. u 10:32 »
Probudio me je zvuk grmljavine, potmule, u daljini, i zvuk jake kiše, nešto posle šest ujutru. Grmljavina je otišla, ali kiša nije. Dugo.
Smilovala se na jednu devojčicu kojoj je danas poslednji dan u vrtiću. I na njenog tatu koji je otišao da kupi keksiće i sokiće, da se dečica počaste. Zato je kiša pauzirala oko osam ujutru. I nastavila nemilice da udara po ulici.
I opet je popustila kiša prilikom odlaska u vrtić. Hvala, kišo, na obziru.

Na prilazu firmi, ljudi su jutros išli kao pijani, krivudajući između ogromnih bara, birajući ostrvca, asfaltne atole na putu do ulaza.
Tom prilikom, nijednom nisam otišao u Koralovo! :lmao:

Ponovo se budi inspiracija... koja ne zavisi od kiše, već od unutrašnjih osećaja.
Idem na odmor! Valjda sam zaslužio.

Danas sam tu, a od sutra ću možda samo da bacim pogled, a možda ni toliko. Odmorite se i vi od mene, matorog, džangrizavog ptprince-a.
Prijatan odmor i samo vedro....ima još matorih džangrizavih koji su tu da čuvaju kuću dok ti ne napuniš baterije i vratiš nam se ko nov da ponovo sevaš i džangrizaš

Van mreže skopski

• **
  • Starost: 31
« Odgovor #407 poslato: 29. Jul 2011. u 11:04 »
U Skopje trenutno sunčano, temp. 21C. Ali bilo je zanimljivo ova noč. Bilo je tri pjuska sa grmljavinom i još jedan ili dva bez grmljavinom, bar toliko sam osetio jer su me stalno probuđivali... Točna količina padavina još ne znam ali sigurno palo je više od 10mm kiše. Pljuskovi su moguči i u toku dana.

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #408 poslato: 29. Jul 2011. u 11:17 »
Prijatan odmor i samo vedro....ima još matorih džangrizavih koji su tu da čuvaju kuću dok ti ne napuniš baterije i vratiš nam se ko nov da ponovo sevaš i džangrizaš

Jak si lik, Željko. Pozdravljam te puno!

Da ne ispadnem iz teme... stala je kiša. Ima već neko vreme kako kroz prozor ništa ne šušti. Valjda je za danas dosta.
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Dejo

• Moderator
  • Starost: 37
    • Sumeteo
« Odgovor #409 poslato: 29. Jul 2011. u 11:21 »
Dobra kiša je pala (pada) duž istoka naše zemlje....

Pretežno oblačno, tek nakratko proviri sunce, pa se opet sakrije. T=21.1°C

Prijatan odmor ptprince :)

Van mreže Bura

• *
« Odgovor #410 poslato: 29. Jul 2011. u 11:28 »
Kisna noc i kisno jutro u Baru. Temperatura 20 stepeni.

Van mreže Raja

• **
  • Starost: 30
    • Pancevo
« Odgovor #411 poslato: 29. Jul 2011. u 11:33 »
Jutros oko 10 do 7h me je probudila jaka kisa,i cula se neka slaba grmljavina,nije me mrzelo da provirim na prozor a ono ko oktobar,novembar,izmaglica,jako hladno sve mokro,ma katastrofa :D
Trenutno je potpuno oblacno a temperature je 18°C

EDIT: Pocela je ponovo kisa...
« Poslednja izmena: 29. Jul 2011. u 12:10 ra.stefan »

Van mreže Boki

• **
« Odgovor #412 poslato: 29. Jul 2011. u 11:38 »
Kako pada sada..:o Kisa ne posustaje vec skoro 6 sati  :kisurdaca Temperatura u padu, sada samo 16C :zima2

Van mreže Zika

• Starost: 29
  • student meteorologije u Novom Sadu
« Odgovor #413 poslato: 29. Jul 2011. u 11:39 »
Ovde oblacno i suvo, bilo je kise jutros. 19'C
ljubav si mi jedina, ti si moja sudbina

Van mreže Kiraj

• *
« Odgovor #414 poslato: 29. Jul 2011. u 11:58 »
Bilo je kiše i kod mene ali samo 1 mm.

Van mreže ivkeBgd

• **
« Odgovor #415 poslato: 29. Jul 2011. u 11:59 »
Kakav kraj jula ko se jos ovome nadao :o od 4h pada kisa koja me probudila,trenutno oblacno i pada slaba kisica,hladno je...

Van mreže IgorBiH

• *
« Odgovor #416 poslato: 29. Jul 2011. u 12:01 »
Kakav kraj jula ko se jos ovome nadao :o od 4h pada kisa koja me probudila,trenutno oblacno i pada slaba kisica,hladno je...

kod mene takodje :D

Van mreže dikile

• Moderator
  • Starost: 39
« Odgovor #417 poslato: 29. Jul 2011. u 12:25 »
U Paracinu od 5h pada slaba do umerena kisa. Bilo je i grmljavine oko 5h i oko 9h. Temperatura 18.3C
Padavine do sad 10.8mm, blizim se 100mm u julu.

Van mreže laky

« Odgovor #418 poslato: 29. Jul 2011. u 12:44 »
Oblaci su dosta tanki pa se sunce probija, temperatura 23C puno je vlage u vazduhu pa je jako sparno! Kisu i pljuskove sa grmljavinom ocekujem posle podne...

Van mreže nemanja KS

• *
  • Starost: 29
« Odgovor #419 poslato: 29. Jul 2011. u 13:08 »
u krusevcu kisa lije citave noci, umerenog do jakog inteziteta, sada trenutno umerena kisa, nebo se spojilo sa zemljom :D lije kao iz kabla. Ja mislim da ce KS biti medju prvim gradovima i Srbiji po padavinama. Da li neko moze da objavi podatak koliko je mm kise palo ovde :D unapred hvala Pozdrav iz kisnog KS-a u Serbiji nasoj :D