Mnogo mi je taj summerkiller glup pojam. Ne sam naziv po sebi, vec sama nelogicnost koja je utkana u definiciju pojma. Sta sad to znaci summerkiller? To znaci da posle njega nece biti 30c i vise. Ok. Ali da li to znaci da dani koji uslede u septembru i oktobru, budu suncani i topli sa temperaturama izmedju 25 i 30 c ne mogu da budu smatrani ''lepim vremenom'' i miholjskim (poznim) letom?
Opet, da li ce znaciti ako vreme bude konstantno promenjivo i kisno i onda se javi 1 ili 2 dana sa temperaturom 30 (ima mnogo primera), da je onaj prethodni dogadjaj nazvan summerkiller- om ustvari bio lazan, jer je nije ispunio dato ''obecanje''?
Jednostavno, atmosfera je toliko nepredviljiva da ne postoji nikakav pojam te jacine (killer- ubica), koji bi mogao biti pravilno postavljen i imenovan, jer bi u mnogo slucajeva fail- ovao.
Vidim Stefano da si stavio pod navodnike drugi summerkiller, ali ja ga ne bih ni pominjao za oktobar mesec, jer je to mesec koji je daleeeko od letnjeg. Nekako mi dodje bas neprirodno.
Kao zakljucak da kazem, da se pojam meni ne svidja i da ga ja necu koristiti, ostali kako hoce.