pozdrav svima na forumu!
odavno nisam bio ni ucestvovao u radu vasg foruma, vidim da kod vas sve to lijepo napreduje i to me raduje sto postoji toliko interesovanje za meteorologiju i na ovim pa hajde da tako kazem nasim prostorima. u cilju dalje afirmacije nase nauke mi u republickom hidrometeoroloskom zavodu organizujemo takmicenje i osobita mi je cast da vas o ovom obavijestim i da vas pozovem da ucestvujete u takmicenju. vise o tome mozete naci na nasem sajtu: meteo.cg.yu, a ako imate nekih pitanja mozete ih poslati meni licno ili ih postavite na nasem sajtu na forumu.
upute o takmicenju, pravila...mozete naci na pocetnoj stranici naseg sajta.
bice nam osobito zadovoljstvo da ucestvujete u sto vecem broju i svi ste naravno dobrodosli. slican poziv sam uputio i na adresu crometeo i koliko za sada imam informacija mislim da ce se dobar dio njih i prijaviti na takmicenje, pa bi bilo lijepo da se i vasih clanova javi sto vise, tim prije sto je obezbijedjen lijepi nagradni fond (oko 400E, neto za sada, ne iskljucujem mogucnost i da nadjemo jos neke sponzore i da taj nagradni fond bude i veci) dakle jos jednom vam zelim dobrodoslicu, ucestvujte, zabavite se, naucite nesto novo i na kraju ali ne i manje vazno zaradite.
s r e c n o
lijepi pozdrav
fljaka