Е,па сада ћу ја да одговорим једном за свагда на овакве провокације...Овде сам више година, имам 33 године и радим са преко 200 младих људи узраста од 15 до 19 година. Дакле, нисам ни балавац, ни хистерик, ни ништа слично. Овакав простаклук оставимо за приватне оцене у приватном кругу а не јавно на форуму. Тако је било напада и раније на неке чланове форума и њихове коментаре. Ово није форум зомбија или ходајућих мртвака, већ ЖИВИХ ЉУДИ, ЉУДИ А НЕ МАШИНА, на којем се могу изнети и осећања и узбуђења и у томе је његова лепота! Детаљно сам тумачио оно што на моделу НММ вечерас и на његовим прогностичким картама стоји и успут унео своје емоције што сматрам поптуно прикладним на форуму ЉУДИ, ЉУДСКИХГ ДУША. А било каква лична вређања било кога су СКАНДАЛОЗНА, ДРСКА И НЕПРИМЕРЕНА! Тако смо већ имали овакву ситуацију пре пар недеља са једним дивним младим и врло вредним човеком, знамо о коме се ради. Ја се више настављати нећу, али иза овога стојим и наставићу овако. Дакле, браћо радујте се, љутите се, пишите, јер ово је форум ЉУДСКИХ ДУША и свега што оне у себи крију а не само ред бројки и слова! Велики поздрав!!!