Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Februаr 2012.  (Pročitano 133512 puta)

Van mreže Kimi

• Moderator
  • Starost: 30
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
Odg: Februаr 2012.
« Odgovor #480 poslato: 04. Februar 2012. u 10:49 »
 :deda: [-o< :axe:

NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*

Van mreže danijel

• **
  • Starost: 40
« Odgovor #481 poslato: 04. Februar 2012. u 10:50 »
A u te juzne delove Vojvodine ima li Vrsca i Banata hehe,jeli Dusane?

Van mreže laky

« Odgovor #482 poslato: 04. Februar 2012. u 11:01 »
Nisam hteo da analiziram modele jer uzivam u snegu koji trenunto pada ali citam sta pisete pa sam morao...
Pa sneg ce taman prestati da pada od ovog ciklona a nov ciklon ce vec slati nove snezne padavine! Naravno ne ocekujem da ce u Vojvodini biti vise padavine nego juznije (kao od ovog ciklona) ali izgleda to dosta ravnomerno rasporedjeno po celoj Srbiji, nesto vise padavine juznije do Beograda...

Van mreže man

• **
  • Starost: 47
  • U nadi je spas!
« Odgovor #483 poslato: 04. Februar 2012. u 11:44 »
U ponedeljak i utorak se moze ocekivati jos 25-30 cm snega.Vise od toga nece MOZDA nece pasti,ali 30 cm je izgleda zagarantovano,prema sadasnjim prognozama za Vojvodinu :-[
Ne mogu da verujem da imam 46 godina,a još volim sneg kao malo dete!

Na mreži Aleksa

« Odgovor #484 poslato: 04. Februar 2012. u 11:46 »
A jel postoji sansa da ja dobijem 20-ak cm?

Van mreže forest

• *
« Odgovor #485 poslato: 04. Februar 2012. u 12:09 »
Kako cemo proci mi na jugu.... oko Nisa?

Van mreže PIvan

• *
« Odgovor #486 poslato: 04. Februar 2012. u 12:29 »
Molim vas,dajte mi predvidjanja za moj kraj,za istok Bosne,podrucje oko Foče.Ovo što se ovde desava je i vise nego dramatično,ogromne snijezne lavine bukvalno kidaju puteve,preko 100 ljudi je zatrpano na putu prema SArajevu
Ponovo vas molim vas iskusnije da malo izanaliziraju modele i jave mi,pomogli ste mnogo svojim predviđanjima za ove dane,ja sam alarmirao moju rodbinu na selu,juce su citav dan skidali snijeg sa objekata jer da nisu novi snijeg bi izazvao ogromnu stetu ,moje selo na granici sa cg,pod ljubisnjom fantasticnih 164 cm

Van mreže MaxeLL

• *
  • Starost: 37
  • Sneg Je Život, Sve Drugo Su Sitnice.. :)
« Odgovor #487 poslato: 04. Februar 2012. u 12:32 »
У наредна два сата у Србији облачно са снегом. У Београду повремено слаб снег. На југоистоку облачно, углавном суво.

Da li se ovo odnosi i na Vojvodinu (oblačno sa snegom), pošto radar nikako da proradi.. Uvek krepa kada je najzanimljivije... :D
Ja Volim Život, Kafane I Žene.. :D

Van mreže dikile

• Moderator
  • Starost: 39
« Odgovor #488 poslato: 04. Februar 2012. u 12:33 »
Molim vas,dajte mi predvidjanja za moj kraj,za istok Bosne,podrucje oko Foče.Ovo što se ovde desava je i vise nego dramatično,ogromne snijezne lavine bukvalno kidaju puteve,preko 100 ljudi je zatrpano na putu prema SArajevu
Ponovo vas molim vas iskusnije da malo izanaliziraju modele i jave mi,pomogli ste mnogo svojim predviđanjima za ove dane,ja sam alarmirao moju rodbinu na selu,juce su citav dan skidali snijeg sa objekata jer da nisu novi snijeg bi izazvao ogromnu stetu ,moje selo na granici sa cg,pod ljubisnjom fantasticnih 164 cm

Bice snega jos narucito u ponedeljak i utorak jos oko 30cm. Uz debeli minus.

Van mreže nemanja KS

• *
  • Starost: 29
« Odgovor #489 poslato: 04. Februar 2012. u 12:43 »
U Krusevcu ponovo pojacava sneg, trenutno slab sneg pada. Nema sanse da ovo otopljenje zahvati KS. Evo vec je 1 sat a ono nije stiglo ni do Nisa. ;)  Sad samo cekam ponedeljak i utorak :D

Van mreže zec

« Odgovor #490 poslato: 04. Februar 2012. u 12:53 »
a u sumadiji,koliko ce pasti snega?

Van mreže Kimi

• Moderator
  • Starost: 30
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
« Odgovor #491 poslato: 04. Februar 2012. u 12:55 »
Nema pauze ni sutra u padavinama,crta se neki slabiji talas  u centralnom delu zemlje uvece. :D
NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*

Van mreže MaxeLL

• *
  • Starost: 37
  • Sneg Je Život, Sve Drugo Su Sitnice.. :)
« Odgovor #492 poslato: 04. Februar 2012. u 13:03 »
A sever Vojvodine? Tačnije Sombor?
Ja Volim Život, Kafane I Žene.. :D

Van mreže forest

• *
« Odgovor #493 poslato: 04. Februar 2012. u 13:19 »
Ono sto mi je posebno drago to je da nema ni "o" od otopljavanja koje su svi modeli najavljivali za danas.

U Leskovcu je -6'C, a najavljivali su i +6'C
U Nisu je -8'C, a na RHMZ je pisalo da bi danas trebalo da bude do 0'C.

Van mreže Darko_9

« Odgovor #494 poslato: 04. Februar 2012. u 13:22 »
Ono sto mi je posebno drago to je da nema ni "o" od otopljavanja koje su svi modeli najavljivali za danas.

U Leskovcu je -6'C, a najavljivali su i +6'C
U Nisu je -8'C, a na RHMZ je pisalo da bi danas trebalo da bude do 0'C.
Čekaj polako tek je 13 časova , pogledaj Sjenicu samo -1 a Dimitrovgrad +3 , Negotin samo -5 a do sada je imao dvocifrene minuse taj grad! Videćemo do kraja dana šta će biti i kakvo će i gde će biti to mini otopljenje od samo 12 sati koliko bi trebalo da traje!

Van mreže forest

• *
« Odgovor #495 poslato: 04. Februar 2012. u 13:40 »
Čekaj polako tek je 13 časova , pogledaj Sjenicu samo -1 a Dimitrovgrad +3 , Negotin samo -5 a do sada je imao dvocifrene minuse taj grad! Videćemo do kraja dana šta će biti i kakvo će i gde će biti to mini otopljenje od samo 12 sati koliko bi trebalo da traje!

Slazem se, treba sacekati....mada Dimitrovgrad je jos juce i nocas bio na -2, jutros 0, tako da nije strasno. Vranje se jos uvek dobro drzi....ali nadam se da ce tih 12 sati proci sto pre i da se ponovo upustimo u minus bez ikakvog straha  :D

Van mreže nwolfe

« Odgovor #496 poslato: 04. Februar 2012. u 13:46 »
Pozdrav svima na forumu! Kao i svi ostali, i ja budno pratim ove nesvakidašnje vremenske uslove! Nego, ono što mene interesuje, možda je i za neku drugu, ili novu temu, no svejedno pitaću ovde:

Šta se može očekivati po pitanju hidrologije, kad sav ovaj sneg iz cele Evrope, pa tako i naše zemlje i okoline, bude krenuo da se topi tamo u martu, aprilu,... Da li nas očekuju nezapamćene poplave? Baš me interesuje šta iskusniji forumaši misle! Pozdrav!

Van mreže Darko_9

« Odgovor #497 poslato: 04. Februar 2012. u 13:55 »
Pozdrav svima na forumu! Kao i svi ostali, i ja budno pratim ove nesvakidašnje vremenske uslove! Nego, ono što mene interesuje, možda je i za neku drugu, ili novu temu, no svejedno pitaću ovde:

Šta se može očekivati po pitanju hidrologije, kad sav ovaj sneg iz cele Evrope, pa tako i naše zemlje i okoline, bude krenuo da se topi tamo u martu, aprilu,... Da li nas očekuju nezapamćene poplave? Baš me interesuje šta iskusniji forumaši misle! Pozdrav!
Može sneg da krene da se otapa i u februaru ništa nije nemoguće iz iskustva iz ranijih zima znam da nas posle dugih ledenih perioda očekuje otopljenja i topljenja snega! Još je prerano o tome razmišljati!

Van mreže снег

• **
  • Starost: 46
  • ЈОШ СЕ ЗИМЕ НЕ ПРЕДАЈУ!
« Odgovor #498 poslato: 04. Februar 2012. u 14:01 »
ГФС 06 остаје при 20мм падавина код следећег циклона и упоран и рекордно хладним јутрима од четвртка...
Небеса казују славу Божију а природа савршену лепоту Творчеву.

Van mreže forest

• *
« Odgovor #499 poslato: 04. Februar 2012. u 14:16 »

Ja nisam bas iskusniji forumas ali mogu da prokomentarisem. Predhodna godina je bila jako susna i bio je veliki deficit vlage u zemljistu. Dobra kisa gotovo da nije pala od jula do decembra, a koliko je zemlja bila suva najvise govori podatak da se i nakon decembarskih kisa stanje nije ni malo popravljeno pa je na onoj karti na sajtu rhmz-a monitoring suse i dalje stajalo da je najveci deo Srbije u ekstremnoj susi. Tek sredinom januara smo iz suse otisli u vlaznost.
Ovaj sneg je pun pogodak, zemljiste ce dobiti dosta vlage, ako se lagano bude topio nece biti vecih problema.... e sada ako padne jos puno snega pa i mart bude vlazan uvek je moguce da dodje do poplava. Npr na reci u mom gradu, Toplici najvisi vodostaji su uvek posledica topljenja snega na Kopaoniku... narocito ako je zemljiste vec zasiceno vodom, a padne neki veliki sneg i krene naglo da se topi.