Sneg je prestao da pada. Ciscenje je skoro nemoguce, nema gde da se odlaze vise sneg. U gradu kolaps i pored toga sto je zimska sluzba cistila sneg citavo vece.
Posto su padavine stale ocekujem da se saobracajnice rasciste do veceras bar toliko da se moze ulicom prolaziti bez "cesanja".
Radar ne radi pa ne mogu da vidim kakvo je stanje posto kolega javlja sneg u Odzacima, ali mislim da je danas sa snegom gotovo....
Nisam znao da je prestajao sneg, tek sada vidim kada si ti napisao. Bio sam na Planinarskom verovatno znas gde je to (nekoliko km severnije od Kule) i tamo je samo oslabio ali nije prestajao da pada.
Ne znam zasto si mislio da je gotovo sa snegom danas kada se ocekuje sve do jutra narfano uvece ce biti slabiji intenzitet.
U 11:30h sam otisao par km severnije od Kule da vidim kakvo je i da sam znao da toliko ima snega i da cu se umoriti od setnje i smrznuti kao nikad do sada ne bi isao. Nigde tagova ni od zivotinja ni od automobila ni od ljudi samo sneg koji je dubok preko pola metra. Najgore je sto nema ugazenog snega pa treba setati po tom dubokom snegu, sav sam bio mokar na temperaturi od -12C i vetrom koji je sva sreca bio slab ali leden. Kuci sam se vratio oko 15h i tek sada sam se ugrejao i idem malo i Kulu da uslikam.
Trenutno pada umeren sneg, temperatura -11C. Padavina ce jos biti kada se pogleda satelit, radari ne rade...
@laky kada si i koliko ti merio?
Nisam od jutros kada je bilo 35cm, kada se vratim kuci onda cu videti koliko je palo...