Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Februar 2012 - I dekada  (Pročitano 198995 puta)

Van mreže Cedogares

• *
  • Starost: 38
Odg: Februar 2012 - I dekada
« Odgovor #760 poslato: 04. Februar 2012. u 15:34 »
Kod mene u Sr. Kamenici pada sneg u obliku grudvica, kao grad..inace sneg nije ni prestajao, samo je u par navrata na kratko bio slab i sitan..trenutno 33cm snega, T -11°C..
Mrzim kosavu.

Van mreže beli

• **
  • Starost: 35
« Odgovor #761 poslato: 04. Februar 2012. u 15:38 »
U Bijeljini trenutno slab snijeg...
Temperatura -8C!
Visina snijega 35cm!

Висина снијега у Републици Српској измјереног у 07 00 часова

Србац   12
Приједор   15
Билећа   25
Нови Град   26
Бања Лука 27, (Бањ Брдо 38)
Бијељина 28, Вишеград   28, Дервента   28
Добој   31
Зворник   32
Рибник   35
Дринић   40
Рудо   48
Мраковица   50
Шипово   51
Мркоњић Град   55
Сребреница   65
И.Дрвар   72
Гацко   75
Соколац   92
Хан Пијесак   115
Чемерно   154

Van mreže Raja

• **
  • Starost: 30
    • Pancevo
« Odgovor #762 poslato: 04. Februar 2012. u 15:39 »
Ponovo slab sitan sneg,nije mnogo potrajao sneg umerenog intenziteta..
T -9.5°C

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
« Odgovor #763 poslato: 04. Februar 2012. u 15:44 »
Baš je lepo gledati sve ove slike ... svi dobili sneg, svi zadovoljni ... manje, više! :D
Danas slab sneg na -9°C, trenutno -11°C. Nije bilo bitnijih padavina (1-2cm).
Evo kako je danas bilo kod mene ...

Van mreže forest

• *
  • Starost: 40
« Odgovor #764 poslato: 04. Februar 2012. u 15:46 »
Zanimljivo temperatura je porasla na -5'C pre sat vremena, pa ponovo pala na -6.5'C.
A polako padaju i prvi centimetri novog sloja :D

Van mreže gabesz20

• Počasni član
  • Starost: 39
« Odgovor #765 poslato: 04. Februar 2012. u 15:47 »
U Subotici mozda i najaci intenzitet danas...

Van mreže ciklon

« Odgovor #766 poslato: 04. Februar 2012. u 16:20 »
Kod mene slab do umeren sneg u poslednja dva sata, stvaraju se cm i na ovim padavinama veoma lako.
Pojma nemam koliko snega je palo, ne znam gde ni da merim vise. Izmadju 35-40cm sigurno, uglavnom najvise u mom gradu od kada ja pamtim!
Slika ima dosta, kacicu kasnije jer jos nisam prebacio na komp.

@laky kada si i koliko ti merio?

Van mreže Kiraj

• *
« Odgovor #767 poslato: 04. Februar 2012. u 16:23 »
Od podneva skoro da nije ni padao.Malopre počeo opet ali je sada zrnast sneg.

Van mreže dusan

• **
  • Starost: 47
« Odgovor #768 poslato: 04. Februar 2012. u 16:23 »
Posle pauze u Zrenjaninu ponovo slab na momente umeren sneg.Radar  je mrtav pa koristim rumunski.Na njemu se jasno vidioblacnost nad  severom i centralnim delom Vojvodine.

Van mreže Kiraj

• *
« Odgovor #769 poslato: 04. Februar 2012. u 16:27 »
http://www.inmh.ro/images/radarg/index.radar.php
Ovaj malo kasni ali kad nema drugog dobar je.

Van mreže laky

« Odgovor #770 poslato: 04. Februar 2012. u 16:29 »
Sneg je prestao da pada. Ciscenje je skoro nemoguce, nema gde da se odlaze vise sneg. U gradu kolaps i pored toga sto je zimska sluzba cistila sneg citavo vece.
Posto su padavine stale ocekujem da se saobracajnice rasciste do veceras bar toliko da se moze ulicom prolaziti bez "cesanja".  :)

Radar ne radi pa ne mogu da vidim kakvo je stanje posto kolega javlja sneg u Odzacima, ali mislim da je danas sa snegom gotovo....

Nisam znao da je prestajao sneg, tek sada vidim kada si ti napisao. Bio sam na Planinarskom verovatno znas gde je to (nekoliko km severnije od Kule) i tamo je samo oslabio ali nije prestajao da pada.
Ne znam zasto si mislio da je gotovo sa snegom danas kada se ocekuje sve do jutra narfano uvece ce biti slabiji intenzitet.
U 11:30h sam otisao par km severnije od Kule da vidim kakvo je i da sam znao da toliko ima snega i da cu se umoriti od setnje i smrznuti kao nikad do sada ne bi isao. Nigde tagova ni od zivotinja ni od automobila ni od ljudi samo sneg koji je dubok preko pola metra. Najgore je sto nema ugazenog snega pa treba setati po tom dubokom snegu, sav sam bio mokar na temperaturi od -12C i vetrom koji je sva sreca bio slab ali leden. Kuci sam se vratio oko 15h i tek sada sam se ugrejao i idem malo i Kulu da uslikam.
Trenutno pada umeren sneg, temperatura -11C. Padavina ce jos biti kada se pogleda satelit, radari ne rade...

@laky kada si i koliko ti merio?

Nisam od jutros kada je bilo 35cm, kada se vratim kuci onda cu videti koliko je palo...

Van mreže Aleksa

« Odgovor #771 poslato: 04. Februar 2012. u 16:36 »
I dalje pada,cini mi se da je jos pojacao,ali su sitne pahulje.

Van mreže Lazo

• **
« Odgovor #772 poslato: 04. Februar 2012. u 16:37 »
Trenutno pada jako slabo, temperatura je -9.6°C. I kod mene je padao zrnast sneg, problem je sto boli kada udara u lice. Isao sam do grada i putevi su cisceni ali naravno da ima ugazenog snega. Tesko da se to moze resiti dok temperatura ne naraste na barem -5°C pa da so pocne da deluje.

Van mreže Raja

• **
  • Starost: 30
    • Pancevo
« Odgovor #773 poslato: 04. Februar 2012. u 16:49 »
Izgleda da nece biti nista od onih 6,7mm koji je WRF-NMM najavio..
Slab sitan sneg ovde,jedva se i vide pahulje..
Temperatutra je -10.1°C

Van mreže Aleksa

« Odgovor #774 poslato: 04. Februar 2012. u 16:54 »
Umeren-jak sneg  :jupi: :jupi: :jupi:

Van mreže ciklon

« Odgovor #775 poslato: 04. Februar 2012. u 17:04 »
Nisam znao da je prestajao sneg, tek sada vidim kada si ti napisao. Bio sam na Planinarskom verovatno znas gde je to (nekoliko km severnije od Kule) i tamo je samo oslabio ali nije prestajao da pada.
Ne znam zasto si mislio da je gotovo sa snegom danas kada se ocekuje sve do jutra narfano uvece ce biti slabiji intenzitet.
U 11:30h sam otisao par km severnije od Kule da vidim kakvo je i da sam znao da toliko ima snega i da cu se umoriti od setnje i smrznuti kao nikad do sada ne bi isao. Nigde tagova ni od zivotinja ni od automobila ni od ljudi samo sneg koji je dubok preko pola metra. Najgore je sto nema ugazenog snega pa treba setati po tom dubokom snegu, sav sam bio mokar na temperaturi od -12C i vetrom koji je sva sreca bio slab ali leden. Kuci sam se vratio oko 15h i tek sada sam se ugrejao i idem malo i Kulu da uslikam.
Trenutno pada umeren sneg, temperatura -11C. Padavina ce jos biti kada se pogleda satelit, radari ne rade...

Nisam od jutros kada je bilo 35cm, kada se vratim kuci onda cu videti koliko je palo...

Da, sneg je prestao da pada ali nije to dugo trajalo, brzo je poceo slabim a onda i umerenim intezitetom da bi negde oko pola 3 ovde padao jak sneg i do sad pada ali umeren. Ja sam se nesto preracunao kada sam napisao ono za prestanak.  :nelupaj:

Kako si uopste uspeo da dodjes do Planinarskog? Do centra je tesko doci kolima a o periferiji da ne pricam. Imao sam prilike da vadim kola iz jarka(ne svoja), mnoga auta su zaglavljeni po gradu, moji kamioni zarobljeni u firmi na parkingu i ne znam kako cu ih do sutra spremiti za put.
Svaka ti cast kad si uspeo da stignes do tamo!  :super:

Van mreže dusan

• **
  • Starost: 47
« Odgovor #776 poslato: 04. Februar 2012. u 17:14 »
U Zrenjaninu ponovo pada sneg jaceg intenziteta.Oblacnost iz Hrvaske polako se premesta nad Vojvodinu.

Van mreže Aleksa

« Odgovor #777 poslato: 04. Februar 2012. u 17:20 »

Izvinite na ovakvim slikama,aparat mi nije tu pa moram da angazujem telefon.Ali,vidi se sustina:D

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
« Odgovor #778 poslato: 04. Februar 2012. u 17:45 »
Postavio sam reportažu http://www.serbianmeteo.com/forum/index.php/topic,2682.0.html pa ko hoće može da pogleda!
Kod mene pojačao sneg, temperatura i dalje -11°C.

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #779 poslato: 04. Februar 2012. u 18:05 »
U Novom Sadu je danas bilo snega uglavno slabog intenziteta da bi poslednjih sat, dva pojačao. Sada veje umerenog do jakog intenziteta.  Temperatura ne mrda sa -11. Doćiće i do manjeg povećanja snežnog pokrivača u 19h to je očigledno uprkos sleganju.