Da, sneg je prestao da pada ali nije to dugo trajalo, brzo je poceo slabim a onda i umerenim intezitetom da bi negde oko pola 3 ovde padao jak sneg i do sad pada ali umeren. Ja sam se nesto preracunao kada sam napisao ono za prestanak. :nelupaj:
Kako si uopste uspeo da dodjes do Planinarskog? Do centra je tesko doci kolima a o periferiji da ne pricam. Imao sam prilike da vadim kola iz jarka(ne svoja), mnoga auta su zaglavljeni po gradu, moji kamioni zarobljeni u firmi na parkingu i ne znam kako cu ih do sutra spremiti za put.
Svaka ti cast kad si uspeo da stignes do tamo!
Jedva, polako pesaka sa stricem!!! Nije problem setati jer je sneg suv pa se ne lepi nego je dubok pa se i cizme napunile snegom
hladno, sav sam se zaledio narocito noge, dobro nisam promrzline dobio! Mogao sam da snimim jednu epizodu kao Bear Grylls!
hahahaha Nisam imao pojma da ima toliko snega tamo a od ulaska na planinarski ima oko 1, 1.5km do vikendice. Sada znam kako je i jedino skijama sledeci put idem! ;D
Trenutna visina snega 39cm, sneg se dosta slegao tako da kada padavine prestanu visina se nece puno promeniti, verovatno! I dalje pada slabim do umerenim intenzitetom, oblaci stalno jacaju prema severu tako da ce i narednih sati biti snega. U gradu naravno katastrofa putevi, skoro ni jedna ulica nije ocescena ali primetio sam da se koriste lanci tako da ipak ima ljudi koji paze kako voze, ali nazalost dosta automobila zaglavljeno i zatrpano snegom.