Srbine, a i ostali, mislim da previse politizujete stvar,a to nije ono sto hocemo na ovom forumu. Nekim ljudima je stvarno vanredno i za to treba imati sluha. Zaboravljate da je situacija primarno energetski neodrziva i potrebne su ustede.
JA ko ja, moram sve da politizujem
Shta cu kada se meshaju u svaku sferu zivota,pa su pocheli i u vremenske prilike samo da bi se chuli dodali neku novu izjavu kako ce sve ovo da kosta drzavu kako oni nisu krivi,kako ovo rade da bi nama bilo bolje,a zagorchali su nam zivot koliko su mogli,svoj su naravno ulepshali...
Moram da dodam da se dramatizacija preuvelichavanje i preterivanje najbolje se vidi kada je organizovano chishcenje 35 cm snega u Bepgradu i placano 1500 din po choveku parama iz budzeta chak su i zatvorenici uchestvovali u tome i neki politichari najavljivali da ce i oni chistiti
Bilo je i vecih snegova u Bg-u pa se tako neshto nije org....
Kao shto sam i pre rekao u nekim opshtinama uglavnom u visim predelima istih situacija je zaista teshka,ali vec sam rekao to je neshto shto ne bi trebalo da iznenadi stanovnike predela vishih od 1000 m zima jeste jacha i sneznija ali te opshtine su vec i proglasile vanredno stanje i mislim da je na tome i trebalo da ostane....
Necu vishe da politizujem
Moderatori mogu da premeste moju por. .. u vremenske uslove,tamo i postoji anketa da li je opravdano ili ne,tu ce se i videti shta ko misli...