Takodje i meni je tesko da poverujem u to jer evo 11mm je palo u prethodna 24h a visina snega se povecala za samo 4cm. Stari sneg je dosta gusnji jer se sabija pod tezinom novog, sto je Milosh rekao.
Sneg prestao da pada, mozda do uvece bude jos malo snega i to je to za sada a sta ce biti za vikend videcemo...
Kod mene verovali ili ne i pored padanja snega i pre neki dan kada ste i videli onu radarsku sliku na jugozapadu i ja stalno postavim po 2,3 slike padanja snega tu je palo 15-tak sigurno tada kada je Vojvodina dobila najvoshe snega,i pored sinoc padanja i jutros gde je na kolima bilo 20 cm novog snega...
Na travi gde merim samo 80-85 cm neverovatno!SNEG NE DA SE NIJE POVECAO NEGO SE SMANJIO KOD MENE
Vidim da se mnogima dosta povecao....
To jedino mogu da objasnim time da je kod mene pao sneg josh za Savindan,pa se sabio, pa pod tezinom novog da se dodatno sabio a i novi da se sleze polako.... bash sam otkopavao do trave proverio na vishe mesta,jako je sabijen,ali o5 mi je chudno....
Valjda na pochetku bude dosta vishe cm snega, nego mm, a na kraju sve to dodje na svoje 1mm<>1cm snega