Svom termometru mozes da vjerujes ako je termometar u AMS. Ako si stavio svoj termometar napolje, to nema veze sa zivotom... na direktnom udaru, mraza, vjetra itd pokazuje pogresne temperature.
Ja imam termometar jedan u kuci,i kada unesem ovaj spolja pokazuju istu temp. tako da ja mislim da je ovaj koliko toliko napolju pouzdan.... A i dnevne temperature lepo prikazuje,i odlichno je onaj dan kada je u Sjenici temp. na kratko preshla u plus zabelezio i porast od 3,4 stepena u Ivanjici... tako da mu ja verujem,sada naravno ne moze biti tachan u decimale kao profesionalan termometar,ali moze da posluzi....
Ja bolji nemam
E nzm da li neko mozda zna koliko je Kopaonik dobio cm snega li mm padavina od ova dva ciklona dva tri talasa padavina koliko ih je bilo.. ? U ovom poslednjem je neshto i dobio,a u predhodnom mislim da nije dobio skoro nishta!
Tako da je i chak rachunajuci gradove mozda dobio najmajne padavina poslednjih dana... ? Ako moze neko to da proveri,bash me zanima....
Da nisam video ne bi poverovao!!! Preko 60 cm je u samom Blacu i zapadano u selima prema Kopaoniku, a istočno u selima podno Jastrepca 35-40 cm.
Mogao si neshto i da slikash... Nije da ne verujem nikome,ali ja se uvek potrudim da sve shto kazem i uslikam...
Mislim, sada ti stvarno verujem jel vidim da zivopisno opisujesh situaciju tako da verv. govorish istinu,ali pre si rekao da je to mesto Blace samo 3 km udaljeno od Porkuplja. . .Pa bi mogao da uslikash tu razliku u visini snega i okachish par slika ovde u aktuelnim deluje intresantno. . .
Kljuchna rechenica je: Da nisam video ne bih poverovao