Niti je Blace udaljeno 3 km od Prokuplja niti sam ja to ikada rekao!!! Blace je udaljeno od Prokuplja tacno 31 km!!!
Ne znam otkud ti to!
A "to mesto Blace" je inače opština i varošica isto kao Arilje, Brus ili Guča....znači nije neko selo.
Znam da si pre pominjao da je u nekom selu 3 km od tebe 60 cm snega,pa si samo par poruka posle toga pominjao Blace pa sam ja to tako povezao....
Mislio sam da se radi o istim mestima.... nemoj da se ljutish.... nisam znao
evo tvojih poruka,chaskom sam nashao jel sam znao da se radilo o Savindanskim snegu
''Ovde je nocas padao sitan sneg i ima ga 1cm vise nego sinoc. Sve je lepo prekrio ono sto je juce ocisceno. Inace sad mi kolega kaze da je juce u svom selu izmerio 60cm, a selo je samo na 3 km od grada, ali na nesto vecoj visini.''
"U Prokuplju i Kursumliji 18cm snega, u Blacu 55! Prosto neverovatno. Nadmorska visina Kursumlije i Blaca je skoro ista. Kursumlija je u planincini, a Blace u ravnici..."
Zato sam ja to pobrkao... povezao sam ta dva razlichita mesta. . .
Potpuno je razumno i opravdano to shto nisi mogao da slikash od obaveza i posla,nije ni obaveza naravno.. Ali bilo bi intresantno videti tu razliku od istoka ka zapadu kao shto si napomenuo. . . Ali u pitanju je 31 km do tebe a ne 3 km tako da to otpada. . .
Nemoj da se ljutish... Pozdrav