Evo jedne tabele koja će vjerovatno svima biti interesantna. U pitanju su maksimalne visine snijega od početka februara na stanicama u Srbiji, sa datumom. Uzete su u obzir samo RHMZ-ove stanice.
Nisam hteo celu poruku ali da dodam samo ,bash sam danas tj vec je juche,pokusaho da kazem neshto o tome da sam ja svoj maksimum dostigao josh u januaru za razliku od gotovo svih predela u Srbiji. . . Tada kada je kod mene pao ogroman sneg u vecini predela nije prelazio 40-tak cm ...
Evo od danas(juche) 2,3 slike skidanja snega sa stambenog objekta ispod mene,vec sam u jendoj poruci napisao da se na par privrednih objekata srushio krov u opshtini Ivajnica,a da se se neki pomocni objekti u selima srushili pod tezinom snega... na krovovima ga imam u samom gradu oko 90,100 cm
slike:
poshto ih je bilo samo dvojica,nisu uspeli danas ja sam juche skida i verujte mi sneg je sabijen i tezak, ni malo nije lako skidati ga... morace vishe njih
Muchili su se par sati i samo su sa strane to malo skinuli,sutra ce valjda vishe njih doci
Kod mene vecheras isto pada slab krupan sneg,koji da je sitniji bio bi sigurno umeren... napadalo je na kolima 1 cm sigurno