Cekajte ja ovo vishe stvarno ne razumem !? Jel ja zivim u srednjem veku ili shta? U Ivanjici i dalje ne rade lanpioni a vanredno stanje u Srbiji davno prestalo a danas ukinuto i u svim opshtinama i u Iv. . . Ne razumem jel shtede pare pred izbore tako shto ce vishak pokupiti,znachi ja placam ovu struju i osvetljenje i hocu da ga imam! temp. su ishle i preko 10 C Koga onu vishe zajeb. * * !?
Znam da nije mesto ali sam toliko iznerviran,jel su kao pustili sat dva i onda o5 izgasili a chuo sam da Ivanjica nije jedini sluchaj,mislim stvarno ne znam dokle ce da se izivljava ova vlast nad nama! evo sad se shetam po sobi. . .
ON TOPIC: U Ivanjici pocheo krupan sneg a ja to ne mogu lepo da pratim jel nema svetla,nego moram da otvorim prozor i da koristim osvetljenje iz sobe
Najbolje bi bilo da kupimo fenjerache pa da postavimo ispred prozora da bi mogli da pratimo situaciju. . .
EditL Sada sam ispruzio ruku da osetim da li neshto josh pada i osetio sitnu kishicu kako rominja i krupne pahulje snega znachi moram da improvizujem. . .
edit 2: Sad pogledah intresantno u vishe od polovine predala u Srbiji je vedro a kod mene pada slab krupan sneg,malo sam se smirio al sam i dalje iznerviran!
02:30 krupan umeren sneg skoro pa umeren do jak ali nije
verovatno je neshto kratko bash je krupan