Au, tek sada vidim da je u decembru 2007. bila "vruća" rasprava oko METEOS-a, mada mi se čini da je neko (a on će se prepoznati) mogao da otvori posebnu temu sa naslovom "Branko Sparavalo i METEOS")... Verujte, onaj ko je najviše "pljuvao" METEOS je, u stvari, obavio (iako mu je bila potpuno suprotna namera) NAJBOLJU REKLAMU. Bolja reklama za METEOS od ove nije bila moguća
Obično se "digne frka" i "pravi buka" upravo oko onih stvari koje zaista vrede
Iako ja nisam "portparol" Branka Sparavala, vidim da je bilo vrlo neumesnih komentara na njegov račun, ali, na svu sreću, razumni ljudi su svojim argumentima te neumesne komentare prosto "razbili" svojim (pristojnim) argumentima...
Kao što je Stefano rekao, i ja sam se (kao i on) više puta ranijih godina obraćao Branku, nekad mi je odgovorio, nekad nije... To je stvar njegovog vaspitanja ili nevaspitanja, ali nije u redu njegovu stručnost dovoditi u pitanje, a njegova stručnost je VELIKA, to se vrlo lako uočava...
Prema tome, ljubomora ne može daleko da odvede, obično se postigne potpuno suprotan efekat
od željenog...
Eto, sada i ja "skidoh prašinu" sa ove teme, mada su druge kolege sasvim dovoljno i argumentovano rekle kako "stoje stvari" u vezi Sparavala i METEOS-a