Evo slika od pre sitao mi laptop:
28. Mart
trava pochinje da se zaleni
ne znam shta je sa ovom slikom pa je ovakva,inache trava j ei ovde zelenkasta a ovo shto se beli je rizla
Evo i Moravice koj je prilichno nabujala od konstantnog topljenja snega iz vishih predela Iv,i za razliku od vecine predela Ivanjica nema problema sa manjkom vode. . .
evo preusmerili su vodu sa vodopada,jer ga obnavljaju a nadoshla je voda prilichno. . . inache i pre izgradnje hidrocentrale u Ivanji pre 100 i vishe godina na ovom mestu se nalazio prirodan vodopad,tako da su imali sve uslove da naprave drugu po redu hidrocentralu u Srbiji ili u Jugoslaviji ne znam. . .
brzi tok Moravice posle vdopada(u obnovi
)
ovaj otpad je tu danima zarobljen,neka struja ga vrti u krug i nikako da ode,slika i prilika nashe kulture. . .
29.mart Rano ujutru me iznenadjuje prva pojava grada,us krupnu kishu trajao je nekih minut dva najvishe. . . uspeo sam posle da uslikam taj oblak koji ne izgleda nishta narochito ali eto :
Posle je i sunce malo grejalo,a po podne zapadnije josh jedan pravi letnji oblak
Tokom naredne noci se ispadala kisha, a ujutru je samo rominjala uz jesenji prizor kombinacija isparenja i niskih oblaka
30.mart
Pravo prolece,bilo je dosta lepih i suncahnih dana,ali kao i svako prolece ume da iznenadi,videcemo shta nas ochekje sutra ujutru. . .
Danas je takodje bio lep dan,ali sada je sve vishe oblaka. . .