Koji model je danas davao 32 u Nišu svi su najavili 37 nema boki od toga ništa biće oko 38-39 stepeni u nedelju kod vas u Cupriji slicno kao prosle nedelje , u Beogradu 30 mozda malo vise u nedelju a u ponedeljak brutalan pad temperature za skoro 15 stepeni!
Darko, hajde odluči se šta je
TVOJE konačno mišljenje
Juče "autoritativno" tvrdiš da će u Ćupriji i Nišu u nedelju biti maks. 38-39C (a u BGu 30C) a sada maltene kopiraš moje rečenice (i komentare još dva člana), spominješ baš ista mesta kao ja (ajd' da ne bude da nisi ništa dodao -ubacio si Kruševac i "prepisao"
ostalih 5 gradova) i to iznosiš kao svoje mišljenje.
Sutra u delovima centralne i jugoistočne Srbije izuzetno vruće i lokalno (npr. na širem području Ćuprije, Niša, Leskovca) Tmax čak i iznad 40.0C , biće veoma vruće i na krajnjem istoku (Negotin, Zaječar) a na krajnjem severu Srbije će se "lakše disati".
Nemam ništa protiv da učiš od iskusnijih ali nema ni potrebe da svoje mišljenje svakodnevno menjaš (ili još gore -da ga menjaš dva puta dnevno u zavisnosti od toga kakvu "gotovu" prognozu vidiš na yr.no i sličnim sajtovima) -možda je bolje da prvo detaljno pogledaš sinoptičku situaciju pre nego što nešto tvrdiš.
Darko ne znam na osnovu cega tvrdis da je nemoguce da bude 40C u centralnim i juznim predelima. Batali gledanje generickih prognoza, vec se baci na analizu karata.
Uzgred, nema potrebe ni da stavljaš znak uzvika nakon 80% komentara koje napišeš.
Darko, ti svakako možeš da pišeš komentare kakve želiš ali neki novi ili manje iskusni članovi će možda na osnovu velikog broja tvojih postova zaključiti da si ovde jedan od najiskusnijih i sa najvećim znanjem
pa će ih tvoji kontradiktorni komentari zbuniti.
Pozdrav!